Архів
П’ятниця,
17 березня 2017 року

№ 21 (19466)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
 Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Не почуто голос селянина

Морока з радіо

«Останнім часом радіо у нас працює з перебоями. Подав заявку вперше (а це тепер слід робити через Київ). Оператор чемно мене вислухав і повідомив, що ремонт зроблять за 12 годин або у крайньому разі за три доби. Після ремонту радіо поговорить день-два, і знову тиша. Не раз ходив і до начальника зв’язку. «Не хвилюйтесь, — каже той, — відремонтуємо». Та від часу останньої заявки минуло понад місяць, а радіо досі не каже мені «Доброго ранку». Зате платіжку, в якій «Укр­телеком» об’єднав плату за телефон і радіо, принесли справно. Мусив заплатити, бо відріжуть ще й телефон. Це що — такі нові методи позбавлення людей зв’язку?»

Андрій КОСТЮК.

с. Радісне Красилівського району Хмельницької області.

 

НА лист читача відповідає начальник відділу обслуговування масового сегмента Хмельницької філії ПАТ «Укртелеком» О. П. Вальчук:

— За зверненням А. М. Костюка виявлено та усунуто порушення в роботі дротового радіомовлення, яке впливало на якість надання послуг. У телефонній розмові чоловік повідомив, що нині претензії до якості отриманих послуг відсутні. Відшкодування із абонентської плати йому буде здійснено в березні.

 

У ЖИТЕЛЬОК села Кругляківка Куп’янського району Харківської області М. А. Пелих та Н.В.Рибалко радіо не працює ще з минулого квітня. Повітряні лінії зв’язку, за словами директора департаменту розвитку масового сегмента Харківської філії ПАТ «Укртелеком» С. С. Шевченка, мали б полагодити ще у третьому кварталі 2016-го. Та цього не зробили через брак коштів. Численні прохання бабусь за весь цей час не були взяті до уваги. На повторне ж звернення редакції керівник групи роботи з претензіями та зверненнями Харківської філії ПАТ «Укртелеком» А.В.Ващенко дав відповідь, що термін ремонтних робіт подовжено на перший квартал 2017-го. Утім, і до завершення цього періоду часу залишилося мало. Знов перенесуть строки? А може б, урешті згадати, що «Укртелеком» має певні зобов’язання перед споживачами?

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове