Архів
П’ятниця,
17 березня 2017 року

№ 21 (19466)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта
  • За рубежем
Виборчий барометр

НІДЕРЛАНДИ. Партія прем’єр-міністра лідирує на парламентських виборах.

Докладніше...
Хто дармоїд?

БІЛОРУСЬ. У Мінську, Гродно, Могильові і Молодечно почалися нові «Марші недармоїдів».

Докладніше...
Ще одна гаряча точка

ЛІВІЯ. Тут знову розгорівся збройний конфлікт.

Докладніше...
А люди гинуть

СИРІЯ. У Дамаску сталися два потужні теракти за добу.

Докладніше...
До політики ультиматумів

ТУРЕЧЧИНА пригрозила розірвати угоду з ЄС щодо біженців.

Докладніше...
Замаскувалися під культурний центр

НІМЕЧЧИНА. У Нижній Саксонії закрили ісламський центр, який рекрутував бойовиків для «ІДІЛ».

Докладніше...
Усіх порахують

У ПАКИСТАНІ почався перший за 20 років перепис населення.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Відібрали «бронзу» в росіян

Микола МОТОРНИЙ.

Біатлон. Збірна України з біатлону знову потрапила на п’єдестал пошани в естафетній гонці Кубка світу сезону-2016-2017. На черговому етапі у фінському Контіолахті під час змішаної естафети за Україну по черзі бігли Ірина Варвинець, Ольга Абрамова, Сергій Семенов і Дмитро Підручний. Наша четвірка поступилася тільки представникам Німеччини та Франції. У боротьбі за «бронзу» наші хлопці й дівчата обійшли біатлоністів Росії.

Плавання. У французькому Марселі завершився відкритий турнір Середземномор’я з плавання. Збірна України здобула п’ять медалей. «Золото» на рахунку Сергія Фролова, який на дистанції 400 метрів вільним стилем фінішував із результатом три хвилини 51,35 секунди. Дарина Зевіна виборола три нагороди: «срібло» на дистанції 200 метрів на спині (2:11.20), «бронзи» на дистанціях 50 (28.94) і 100 (1:01.72) метрів. Андрій Хлоповцов став третім у батерфляї на 50 метрів (23.75).

Велоспорт. У місті Лефкара (Кіпр) тривали міжнародні рейтингові змагання з велосипедного спорту (маунтбайк). Збірна команда України вдало розпочала спортивний сезон-2017. Волинянка Яна Беломоїна здобула перемогу на цих змаганнях, якою розпочала успішну ходу до здобуття ліцензії на право взяти участь у Олімпійських іграх 2020 року. Успішний виступ також дав змогу національній збірній команді України з велосипедного спорту (маунтбайк) значно покращити свій світовий рейтинг.

Гирьовий спорт. В американському місті Колумбус фінішував другий етап Кубка світу з гирьового спорту в рамках Arnold Sports Classic Festival. Українці Микола Ткачук та Іван Дяченко (двоборство) піднялися на найвищу сходинку п’єдесталу серед професіоналів (група «А»). Ще одну золоту нагороду завоював Олександр Чабан серед аматорів (група «В»).

Бокс. Другий номер рейтингу IBF у середній вазі українець Сергій Дерев’янченко впевнено переміг у поєдинку з не битим досі боксером з Ямайки Кемалем Расселом, зупинивши його у п’ятому раунді. Після невеликої розвідки Дерев’янченко заходився нарощувати обороти, а в п’ятому раунді влаштував супернику справжнє побиття, змусивши рефері втрутитися і зупинити бій — технічний нокаут.

Студентський спорт. Відбулась позачергова конференція Спортивної студентської спілки України. Розглянуто низку важливих питань, серед яких, зокрема, затвердження нової редакції Статуту та обрання нового керівництва організації. За підсумками голосування головою спілки обрано ректора Національного університету фізичного виховання і спорту України Євгена Імаса. Генеральним секретарем став голова комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Вадим Стеценко.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
«Сбербанк» запровадив обмеження
Читати
Важкий вибір
Читати
У металургії — спад
Читати
Техогляд із фотосесією
Читати
Для подорожі не потрібен паспорт
Читати
Без жартів
Читати
Небезпідставна вимога
Читати
Сумне лідерство із материнської смертності
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове