Архів
Вівторок,
11 квітня 2017 року

№ 28 (19473)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  • За рубежем
Світ лихоманить

ШВЕЦІЯ. У Стокгольмі стався теракт.

Докладніше...
Знову рятуватимуть Афіни

ГРЕЦІЯ та її кредитори досягли згоди щодо нового траншу допомоги.

Докладніше...
Були безлюдні — стали державні

ЯПОНІЯ націоналізувала 273 безлюдні острови.

Докладніше...
Більшає «своїх» джихадистів

ЄВРОСОЮЗ посилив контроль на зовнішніх кордонах.

Докладніше...
Відплата за хімічну атаку

СИРІЯ. Великий міжнародний резонанс мав ракетний удар есмінців США по авіабазі урядових військ «Шайрат».

Докладніше...
Упереджувальні маневри

ЛАТВІЯ. Оголошено про проведення наймасштабніших за чверть століття військових навчань.

Докладніше...
Не знають такої «республіки»

ЧЕХІЯ. Крайовий суд закрив «консульство» «ДНР», відкрите у місті Острава.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Знай наших!

Звитяга українських боксерів

Микола МОТОРНИЙ.

ТРОЄ українських спортсменів змусили світовий боксерський світ стоячи аплодувати їхнім перемогам. Олександр Усик, Василь Ломаченко та Олександр Гвоздик в американському місті Оксон-Хілл, що неподалік Вашингтона, влаштували чудовий вечір боксу і для глядачів на трибунах, і для багатьох українців, котрі уболівали за своїх боксерів. Тричі в спорткомплексі в ніч із суботи на неділю за київським часом лунав Гімн України.

Олександр Усик (Україна) — Майкл Хантер (США). Кримчанин Олександр Усик відстояв титул чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі. У 12-раундовому поєдинку Усик виграв — 117:110 (усі судді віддали перевагу нашому співвітчизнику). До п’ятого раунду бій був майже рівний. Удари викидали і Хантер, і наш Олександр. На старті 5-го раунду Хантер завдає Усику удар нижче пояса, і це, здається, розізлило українця. Наприкінці раунду той активно атакує американця, втім, Хантер вистояв.

У подальших раундах Усик повністю домінував. У 7-му та 8-му наш боксер знову вчинив «бомбардування» Хантера, але він тримався. У 10-му раунді в Олександра знову був шанс закінчити бій достроково, проте американський боксер провів «курс реінкарнації» після чудового правого джебу та удару лівою по корпусу. Заключний раунд розставив усе по своїх місцях. Суддя в рингу відрахував нокдаун Хантеру після навали Усика з багатьма ударами, однак американець таки встояв на ногах, хоча й програв. Для Усика ця перемога стала 12-ю на професійному рингу та другою в США.

Василь Ломаченко (Україна) — Джейсон Соса (США). Українець Василь Ломаченко відстояв титул чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі (до 59 кг), вигравши технічним нокаутом у 10-му раунді в пуерториканського американця Джейсона Сосу.

Для Соси мрія про перемогу над українцем зазнала краху вже у першому раунді поєдинку. У другому він почав ховатися по кутках рингу після швидких атак Ломаченка. Василь бив із будь-якої дистанції, з будь-якого кута. У четвертому раунді праве око Соси почало закриватися...

Уже з наступного раунду Джейсон помітно нервує від своєї неспроможності щось учинити. Ломаченко грався зі своїм суперником, як кіт із мишею. У восьмому раунді Соса мав бути нокаутований, але, мабуть, українець уже втомився лупцювати свого суперника. У 9-му Соса знову почав отримувати свою порцію ударів, мама Джейсона хапалася за голову, а він уже ледь пересувався рингом. В один із моментів заледве не випав за канати, та його притримав Ломаченко. На 10-й раунд Соса відмовився виходити на ринг.

Для Василя Ломаченка ця перемога стала восьмою та шостою достроково.

Олександр Гвоздик (Україна) — Юнієскі Гонсалес (Куба). У 10-раундовому поєдинку за звання чемпіона Північної Америки за версією NABF у напівважкій вазі (до 79,4 кг) із кубинцем Юнієскі Гонсалесом Гвоздик усе вирішив у третьому раунді.

Гонсалес, хоч як грізно і потужно не виглядав у стартових раундах, був декласований досить швидко. На старті 3-го раунду після удару Гвоздика суддя відраховує нокдаун, а убивчим для кубинця став правий джеб від українця наприкінці раунду. Гонсалес завалився після удару на ринг і ще довго не міг звестися на ноги. Для Олександра Гвоздика ця перемога стала 13-ю на професійному рингу та 11-ю нокаутом.

На фото (зліва направо): Олександр Усик, Василь Ломаченко, Олександр Гвоздик.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
«Найкращий банкір» місію виконала
Читати
Планове підвищення
Читати
Ціни під контролем. Принаймні в уряді так думають...
Читати
А люди на хлібно-картопляній дієті
Читати
Наше за кордоном популярне
Читати
Посівна триває
Читати
Україна та Туреччина стають ближчими
Читати
Науковці отримали премії
Читати
Куди подіти відходи?
Читати
Жертви неоголошеної війни
Читати





— Розумієте, майстре, випадково натрапив на канал, де прем’єр розповідав, як нам із кожним днем краще живеться. От і не стримався...

Мал. А. Василенка.

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове