Архів
П’ятниця,
14 липня 2017 року

№ 54 (19499)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Світлий промінь

Зустріч через півстоліття

Григорій ВЕЛИЧКО,

Григорій ТКАЛЯ.

ТРАДИЦІЙНО випускники Березоворудського сільськогосподарського технікуму (Пирятинський район Полтавської області) зустрічаються на території навчального закладу на День молоді. Цьогорічна зустріч особлива, адже виповнилося півстоліття відтоді, як агрономи 20-го і 21-го випусків закінчили технікум. Тоді через скорочення навчання дипломи одержали відразу чотири групи учнів.

На ювілейну зустріч прибули: О.Василенко, О.Черняк, К.Сербін, О.Рибчанівська, І.Іванов, Г.Каць, Г.Величко, Г.Бублик, Г.Ткаля, Л.Кондієнко, З.Кабушко, В.Свинар, Н.Зеленська, М.Пляха, В.Кириченко, М.Качур, К.Охріменко, А.Великожон, Л.Тютюнник. Приємно було побачитися, поспілкуватися, поділитися життєвим досвідом. Познайомитися з дирекцією технікуму, дізнатися, що за ці роки значно розширилась матеріально-технічна база навчального закладу, зросла й кількість факультетів (агрономічний, зоотехнічний, механізації, захисту рослин), де готують кваліфікованих спеціалістів для сільськогосподарського виробництва.

Дирекція технікуму також організувала концерт з участю місцевих артистів та ансамблів. А випускник-ветеран Василь Кириченко виконав власну пісню про Березову Рудку, про незабутні студентські роки та дружбу. Дякуємо всім за чудове свято!

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове