Архів
П’ятниця,
14 липня 2017 року

№ 54 (19499)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води!

Найдорожчі, найрідніші

ДНЯМИ нашій дорогій матусі Галині Олександрівні Рось із села Мишурин Ріг Верхньодніпровського району Дніпропетровщини виповнилося 88. Усього довелося зазнати неньці: голод, війну, тяжку працю в колгоспі. З 14 літ полола буряки і доглядала телят. Але попри все, в хаті завжди було чисто, наварено і напалено, діти та чоловік доглянуті. І сама чепурненька. Щодня у новій хустинці та сукенці, мов квіточка. Рідна наша, люба! Усі твої троє дітей, четверо внуків і правнуків сердечно вітають із днем народження. Спасибі за ласку, за ніжну турботу, за чуйність, гостинність, невтомну роботу. Господь хай дарує здоров’я і силу. Спасибі, рідненька, що ви нас зростили. Хай серце у грудях ще довго палає, а руки, мов крила, нас пригортають.

* * *

ЛИПЕНЬ для моєї родини знаковий. Цього місяця відзначає 80-річчя дружина Олександра Дмитрівна Білокінь, мешканка села Гришівка Сахновщинського району Харківщини, яка все своє життя пропрацювала на фермі. 50 літ виповнюється доньці Інні, котра працює вчителем молодших класів. Святкує день народження цього літнього місяця і внучка Ельвіра. Тож від щирого серця вітаю своїх дорогих іменинниць. Хай їм здоровиться, а все задумане здійснюється.

* * *

У мальовничому куточку Черкащини, селі Деньги, живе Павло Іванович Шкеліберда, якому 13 липня виповнилося 60. Родини Шкелібердів, Савчукових і Таранушенків щиро вітають його із цим знаменним днем. Висловлюємо безмежну вдячність за створену сім’ю, піклування про дітей та онуків, за гарні справи. Павло Іванович — це приклад людяності й доброти. Міцного здоров’я вам, дорогий ювіляре, щастя, добробуту, успіхів у роботі, життєвих сонячних днів і довголіття, а також натхнення в будь-яких справах.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове