Архів
Вівторок,
10 жовтня 2017 року

№ 79 (19524)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вербиченька
  • За рубежем
Протест на протест: хто кого?

ІСПАНІЯ. Каталонію охопили масштабні страйки прихильників і противників відокремлення регіону.

Докладніше...
П’ята спроба домовитись

ЄВРОСОЮЗ. У Брюсселі стартував черговий раунд переговорів щодо Brexit.

Докладніше...
Колективна оборонна система

ПОЛЬЩА. Закуплені системи «Patriot» захищатимуть і повітряний простір Литви.

Докладніше...
Політичні візові баталії

ТУРЕЧЧИНА. Американське посольство в Анкарі припинило видачу неімміграційних віз у зв’язку з «останніми подіями».

Докладніше...
Компромісне рішення

НІМЕЧЧИНА. Канцлер уперше погодилася на обмеження кількості біженців, які щороку можуть в’їжджати до країни.

Докладніше...
І тут не прихильні до мігрантів

США. Адміністрація президента оновила список вимог щодо імміграційної політики країни.

Докладніше...
Із корупціонерами — тільки так

У КИТАЇ за корупцію впродовж п’яти років уже покарали майже півтора мільйона чиновників із правлячої партії.

Докладніше...
Прокинувся вулкан

ІНДОНЕЗІЯ. З острова Балі через виверження вулкана на горі Агунг евакуювали понад 74 тисячі чоловік.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Українки — найсильніші багатоборки світу

Микола МОТОРНИЙ.

Футбол. Чемпіонат світу-2018. Відбірковий турнір. Європа. Група «І». Футболісти національної збірної України перемогли команду Косова (2:0) у поєдинку передостаннього, 9-го, туру відбіркового циклу чемпіонату світу-2018. Перший м’яч на нейтральному полі стадіону «Лоро Борич» в албанському Шкодері на 60-й хвилині після флангової подачі Євгена Коноплянки у власні ворота забив косовар Леарт Пачарада. На 86-й хвилині успіх закріпив Андрій Ярмоленко, для якого це вже шостий гол у відбірковому циклі.

В інших матчах групи «І» Туреччина в Ескішехірі програла Ісландії (0:3), а Хорватія у місті Рієка не змогла перемогти Фінляндію — 1:1. Турнірне становище: Ісландія — 19 очок, Хорватія — 17, Україна — 17, Туреччина — 14, Фінляндія — 8, Косово — 1.

Учора пізно ввечері команда Андрія Шевченка на столичному НСК «Олімпійський» приймала команду Хорватії.

Студентський спорт. Спортивна студентська спілка України подала заявки на проведення в Україні чемпіонату світу-2020 серед студентів зі стрільби кульової у м. Львові та чемпіонату світу-2020 серед студентів із воднолижного спорту у м. Дніпрі. 25 жовтня у швейцарській Лозанні буде представлено Україну на проведення цих змагань, які мають стати суттєвим імпульсом для впровадження занять масовим спортом серед студентської молоді. Крім того, перед керівництвом держави ініційовано проведення Всесвітньої універсіади в Україні 2021-го або 2023 років. Для отримання права на її проведення Спортивна студентська спілка України має підписати офіційний контракт, надати відповідні гарантії щодо створення інфраструктури, необхідної для проведення зазначеного заходу, фінансового забезпечення відповідних видатків, безпеки учасників заходу, а також сплатити внесок до Міжнародної федерації студентського спорту за організаційні права, телевізійну трансляцію, маркетингові права тощо.

Богатирське багатоборство. Донеччанка Ольга Лящук і Лідія Гунько з Івано-Франківська тріумфально виступили на світових турнірах зі стронг-спорту (богатирське багатоборство) в американському Лас-Вегасі та іспанській Барселоні. До участі в чемпіонаті світу серед жінок-професіоналів Strongest Woman in the World-2017 — Olympia, який відбувся у Лас-Вегасі (США), було запрошено тільки тих жінок-богатирів, які у попередніх відбіркових турнірах здобули спеціальні профкарти. Від Європи можливість змагатися в когорті найсильніших отримали чотири спортсменки Старого світу, дві з яких представляли Україну — Ольга Лящук та Лідія Гунько. Ольга сенсаційно для американок упевнено перемогла, а Лідія лише на півочка відстала від другого місця. Зауважу, що наш бронзовий призер виступала із серйозною травмою ноги. Американки прагнули відігратися і вирушили до Барселони, де тривав «Арнольд Спорт Фестиваль-2017», який свого часу започаткував сам Арнольд Шварценеггер. Але і цього разу нікому не вдалося перевершити Ольгу Лящук — чисте перше місце.

Дзюдо. 288 спортсменів із 20 областей України взяли участь у чемпіонаті України з дзюдо в Сумах. Загальнокомандну перемогу здобули дзюдоїсти Києва, на рахунку яких 4 золоті, 4 срібні та 7 бронзових медалей.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Масштаби — всеукраїнські
Читати
Перед пенсією всі рівні
Читати
Поповнили збройові запаси
Читати
Тунель у Європу
Читати
Настали чорні часи?
Читати
Цікавить наша земля
Читати
Стартував «субсидійний» сезон
Читати
Обсіємося вчасно
Читати
А газ дорожчає
Читати
Солодкий експорт
Читати
Метал за гроші
Читати





Мал. А. Василенка.

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове