Архів
Вівторок,
14 листопада 2017 року

№ 89 (19534)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  • За рубежем
По-англійськи піти не вийде

ВЕЛИКА БРИТАНІЯ повинна сплатити 60 млрд євро за вихід зі складу Євросоюзу.

Докладніше...
Форум «азіатського десятка»

ФІЛІППІНИ. У Манілі відкрився 31-й саміт Асоціації держав Південно-Східної Азії (АСЕАН).

Докладніше...
Доживемо до виборів

ІСПАНІЯ. Маріано Рахой закликав каталонців «не голосувати за сепаратистів» на дострокових перегонах.

Докладніше...
Гуманітарна катастрофа

ЄМЕН. Місто Сана зазнало масованого повітряного бомбардування.

Докладніше...
Шукай тепер винних

РОСІЯ. В Іжевську внаслідок вибуху побутового газу обвалився дев’ятиповерховий будинок.

Докладніше...
Переобраний на другий термін

СЛОВЕНІЯ. Президент Борут Пахор переобраний на другий термін.

Докладніше...
Трусонуло близькосхідний регіон

ІРАН та ІРАК. На кордоні країн стався потужний землетрус.

Докладніше...
Є що побачити

НІМЕЧЧИНА. У Ганновері відкрилася найбільша у світі виставка сільгосптехніки — «Agritechnica-2017».

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Сильні, прудкі, витривалі

 Микола МОТОРНИЙ.

Дзюдо. Львів’янка Василина Кириченко (вихованка спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №2) стала чемпіонкою молодіжної першості Європи з дзюдо (спортсмени до 23 років), яка завершилася в Подгориці (Чорногорія). У фіналі вагової категорії понад 78 кг Кириченко здобула чисту перемогу больовим прийомом над Раз Гершко з Ізраїлю. Анастасія Турчин із Рівного (до 78 кг) у вирішальній сутичці поступилася німкені Анні Марії Вагнер і завоювала срібну медаль, а киянин Артем Лесюк (60 кг) у поєдинку за третє місце не залишив шансів на «бронзу» бельгійцю Жоррі Верстрайтену.

Веслування. Українська веслярка Діана Димченко здобула блискучу перемогу на престижній регаті з академічного веслування «Silver Skiff» в італійському Турині.

Спортсменам необхідно було подолати дистанцію 11 км (5,5 км за течією, решту дистанції після розвороту — проти). Димченко фінішувала із результатом 44 хвилини 27,08 секунди, поліпшивши свій торішній час на одну хвилину. Друге і третє місця посіли місцеві спортсменки — Валентина Родіні та Федеріка Кесаріні.

Плавання. Українці Андрій Говоров і Михайло Романчук вибороли медалі на етапі Кубка світу з плавання на короткій воді, який відбувся в Пекіні. У фіналі 50-метрівки вільним стилем Говоров зайняв третє місце — 21,30 секунди. Перше місце на цій дистанції — у росіянина Володимира Морозова (20,83). На 50-метрівці батерфляєм Андрій фінішував другим — 22,60 секунди. А переміг олімпійський чемпіон Лондона-2012 Чад ле Кло з ПАР.

Михайло Романчук виграв «бронзу» на 400-метрівці вільним стилем із результатом 3:41.42. Перше і друге місця зайняли китайці Цзі Сіньцзя і Цю Цзяо.

Нагадаємо, в Будапешті на чемпіонаті світу-2017 з водних видів спорту Андрій Говоров завоював «бронзу» на дистанції 50 метрів батерфляєм, а Михайло Романчук став срібним призером на дистанції 1500 метрів вільним стилем. Також спортсмени принесли два «золота» Україні на Універсіаді-2017.

Бодібілдинг. Збірна України здобула три нагороди чемпіонату світу з бодібілдингу серед чоловіків у Бенідормі (Іспанія). Двічі на найвищу сходинку п’єдесталу світової першості підіймався українець Дмитро Горобець. Спочатку він завоював перемогу у дисципліні «менс фізик», а потім його визнали найкращим і в абсолютній першості. Володимир Бірук став срібним призером серед спортсменів до 100 кг.

Карате. У Смілянському ліцеї «Лідер» відбувся відкритий Кубок Черкаської області з карате серед дітей, кадетів та дорослих «Кубок монарха». У змаганнях брали участь вихованці 14 спортивних клубів Києва, Черкаської та Львівської областей. Змагались діти чотирьох категорій, юніори — двох і дорослі. Переможців турніру відзначили подарунками відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області.

Спортивна гімнастика. У Хмельницькому розіграно нагороди Відкритого чемпіонату області «Подільська осінь» зі спортивної гімнастики. Впродовж двох днів 133 дівчини та 60 юнаків різного віку і підготовки з 10 команд, які представляли міста Житомир, Черкаси, Краматорськ, Харків, Київ, Рівне, Новгород-Сіверський, Маріуполь та господарі, демонстрували свою майстерність, змагаючись як із багатоборства, так і з окремих видів. Переможцями із багатоборства стали Діана Саєнко та Владислав Гонтківський із Хмельницького (програма майстрів спорту України).

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Гуляти так гуляти
Читати
Заробітчани на крові
Читати
Старий-новий Верховний суд
Читати
Скільки євроблях?
Читати
Поневіряються за кордоном
Читати
Побільшало коліс
Читати
На боротьбу із несумлінними батьками
Читати
Приватні обленерго
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове