Архів
Вівторок,
13 березня 2018 року

№ 20 (19567)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Криниця
  • За рубежем
Небезпечний прецедент

РУМУНІЯ. У місті Тигру-Муреш етнічні угорці влаштували масовий мітинг — вимагали самостійності.

Докладніше...
Схоже на руку Москви

ВЕЛИКА БРИТАНІЯ. У Солсбері отруєно колишнього російського розвідника-перебіжчика.

Докладніше...
Маршрут для мігрантів?

СЕРБІЯ та ІРАН відновили авіасполучення після 27-річної перерви.

Докладніше...
Новий напад

АФГАНІСТАН. Терористи вчергове атакували провінцію Фарах.

Докладніше...
Приборкання норовливого

ПІВНІЧНА КОРЕЯ. Євросоюз упровадив нові обмежувальні заходи проти країни.

Докладніше...
Таке ось перемир’я

СИРІЯ. Урядові війська захопили частину Східної Гути.

Докладніше...
Ще один довічний керманич

КИТАЙ. Голова КНР отримав право на необмежений строк перебування при владі.

Докладніше...
Руйнівна стихія

ЯПОНІЯ вшанувала пам’ять 18,5 тисячі жертв землетрусу, цунамі та аварії на «Фукусімі-1».

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

В активі українців — дев’ять нагород!

Микола МОТОРНИЙ.

ПІСЛЯ третього змагального дня XII зимових Паралімпійських ігор у Пхьончхані збірна України посіла третє місце медального заліку, поступаючись лише США та Франції. В активі наших спортсменів дев’ять медалей, з яких три золоті, дві срібні та чотири бронзові.

Перше «золото» Україні приніс Віталій Лук’яненко у спринтерській гонці на 7,5 км для спортсменів із вадами зору. «Бронза» — на рахунку Анатолія Ковалевського.

11 березня Максим Яровий виборов золоту медаль у лижних гонках на дистанції 15 км сидячи.

12 березня Ігор Рептюх здобув «золото» в лижній гонці на 20 км стоячи. Для нього це вже друга нагорода у Пхьончхані. Першого змагального дня у біатлонному спринті він завоював бронзову медаль.

Оксана Шишкова отримала срібну медаль у лижних гонках на 15 км для спортсменів із вадами зору. Раніше ця спортсменка стала володаркою «бронзи» в біатлонному спринті.

Ще одна українка — Людмила Ляшенко — виграла бронзову медаль у лижних гонках стоячи вільним стилем на 15-кілометровій дистанції, ставши дворазовою бронзовою призеркою Паралімпійських ігор у Пхьончхані.

Дзюдо. Українські дзюдоїсти виграли чотири медалі на Гран-прі Агадира, який відбувся у Марокко. У ваговій категорії понад 78 кг Єлизавета Каланіна виборола свою другу золоту медаль у сезоні, перемігши словенку Анамарі Веленшек.

Анастасія Турчин (до 78 кг) отримала «срібло», поступившись німкені Майке Зіех. У вазі понад 100 кг «бронзу» здобув Олександр Гордієнко. Дмитро Канівець у категорії до 73 кг також посів третє місце.

Наші представники дзюдо успішно представили Україну на змаганнях у рамках відкритого Континентального кубка у Варшаві та Празі. Так, у Польщі медаль найвищого ґатунку в Анастасії Сапсай (+78 кг). У Чехії українці вибороли дві нагороди: «срібло» на рахунку Артема Хомули (-73 кг), «бронза» — в Антона Савицького (-100 кг).

Теніс. Українська тенісистка Катерина Завацька перемогла на змаганнях у Франції. У фіналі 18-річній спортсменці протистояла представниця Люксембургу Елеонора Молінаро. Завацька виграла — 6:1, 6:2. Тріумф став для українки четвертим на професійній ниві в ITF.

Біатлон. Збірна України у класичній змішаній естафеті (2х6+2х7,5 км) сьомого етапу Кубка світу у фінському місті Контіолахті фінішувала другою. Наша команда (Анастасія Меркушина, Віта Семеренко, Артем Прима та Дмитро Підручний) на 1,5 секунди відстала від італійців і використала лише три додаткові патрони. «Бронза» — у норвежців. Загалом у класичній змішаній естафеті виступили 23 команди.

Футбол. Київське «Динамо» в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи проти італійського «Лаціо» зіграло внічию — 2:2. У Римі двома голами відзначилися Циганков і Мораєс. Повторний матч — 15 березня на столичному «Олімпійському».

Прем’єр-ліга України. Сезон-2017-2018. Матчами 23-го туру розпочалася друга частина чемпіонату серед елітних колективів. Перша шістка команд («Шахтар», «Динамо», «Ворскла», «Верес», ФК «Маріуполь», «Зоря») змагатиметься за медалі і путівки до єврокубків. Інші шість колективів («Карпати», «Чорноморець», «Сталь», ПФК «Олександрія», «Зірка», «Олімпік») боротимуться за збереження прописки у вищому дивізіоні. Перша група. «Ворскла» — «Шахтар» — 0:3, «Динамо» — «Верес» — 1:0, ФК «Маріуполь» — «Зоря» — 0:0. Становище команд: «Шахтар» — 54, «Динамо» — 48, «Ворскла» — 37, «Зоря» — 34, ФК «Маріуполь» — 33, «Верес» — 32. Друга група. «Зірка» — «Сталь» — 1:2, «Карпати» — «Олімпік» — 0:3, ПФК «Олександрія» — Чорноморець» — 0:0. Становище команд: «Олімпік» — 31, ПФК «Олександрія» — 24, «Зірка», «Чорноморець», «Карпати» — по 19, «Сталь» — 18.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Коли підведемось?
Читати
Захищають Батьківщину
Читати
Ми тепер в «аспірантурі»
Читати
Незабаром станемо годівницею
Читати
Активне жіноцтво
Читати
Заощаджують ресурси
Читати
Все ті ж обличчя
Читати
Молоко — на експорт
Читати
Цукровиробники активізувалися
Читати





Мал. М. Капусти.

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове