Вівторок, 13 березня 2018 року № 20 (19567)
http://silskivisti.kiev.ua/19567/print.php?n=38355

Дослівно

Галина Климович, екс-слідча з особливо важливих справ Генеральної прокуратури України.

Уряд Яценюка — це уряд здирників, зрадників і казнокрадів. Він першим зазіхнув на людські пенсії, звівши нанівець державні гарантії нашої старості. Наступники робили те ж саме, але першопрохідцями в утискуванні конституційних прав і соціальних гарантій пенсіонерів були саме так звані камікадзе. Пройдисвіти і запроданці, наперсточники і шахраї, вони знищили саме поняття державності і її спроможність захистити власних громадян.

Всі ці «геноцидники» мають бути за ґратами, як і судді, що свідомо потурали беззаконню, відмовляючи в задоволенні позовів про визнання незаконним оподаткування пенсій. Нас чотири роки безцеремонно оббирали, поки «тугий» Конституційний суд «балансував» між владою і законом. І ніхто за це не відповів.

Нас і далі будуть обкрадати, якщо знову промовчимо, віддаючи свої пенсії на поталу урядовим «ганнібалам». Борімося з цією владою публічно, відстоюймо свої права у міжнародних судах! Бо у нас немає гаранта Конституції — де-факто, як і немає покараних за порушення наших прав міністрів. Це довго, затратно і важко. Але за нас це ніхто не зробить.