Архів
П’ятниця,
3 серпня 2018 року

№ 59 (19606)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Серпень Наша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Подяка

З турботою про пацієнтів

НАШ ЗЕМЛЯК головний лікар Старосамбірської РЦЛ Юрій Ярославович Войтів — не просто кваліфікований хірург. Це людина, яка віддана своїй справі та завжди залишається вірною клятві Гіппократа. Нинішнього року Юрієві Ярославовичу присвоїли звання заслуженого лікаря України. За його плечима понад тридцять років медичної практики. Він є автором кількох операційних методик та численних наукових праць. Крім того, допомагає будувати амбулаторії у віддалених селах, оснащувати їх медичним обладнанням. Мешканці нашого гірського краю висловлюють щиру вдячність за турботу про здоров’я та бажають панові Юрію успіхів у такій благородній праці.

Степан ПАЛЬНА.

м. Старий Самбір

Львівської області.

 

Пацієнти Вінницького обласного клінічного високоспеціалізованого ендокринологічного центру від усього серця дякують медичним працівникам хірургічного відділення закладу за професійність і турботливе ставлення до хворих. Особливу вдячність висловлюють завідувачу хірургічного відділення Сергію Борисовичу Майструку, анестезіологу Ліні Вікторівні Притуляк, хірургам Юрію Володимировичу Уровському й Ірині Миколаївні Голубенко.

Низький уклін вам, дорогі наші лікарі. Бажаємо терпіння та наснаги у роботі.

Людмила МЕЛЬНИЧУК.

м. Гнівань

Тиврівського району

Вінницької області.

 

Версія для друку          До списку статтей

Озовіться, друзі!

Надія КУЦЬ (КОМЛАЧ).

с. Чайківщина

Оржицького району

Полтавської області.

МИНУЛО 55 років відтоді, як ми, студенти 24-ї групи Лубенського сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку, залишили стіни рідного навчального закладу та роз’їхалися за призначеннями.

Наша група складалась із 30 дівчат, а керівником у нас був молодий педагог Владислав Михайлович Шовкун. Ми завжди в усьому задавали тон: як у навчанні, роботі, так і в пісні. Виступали з концертами на радіостанції, на фабриці, у військовій частині. Наш колектив завжди був дружним, згуртованим. Разом ми встигли відсвяткувати декілька ювілеїв після закінчення навчання. Хочеться зберегти традицію. Тож запрошую всіх товаришок на зустріч випускників, яка відбудеться 19 серпня.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове