Архів
П’ятниця,
14 вересня 2018 року

№ 71 (19618)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Вузли реформ

Не скорочувати, а підтримати

Валерій МАРЦЕНЮК.

Хмельницька область.

ПРОЕКТ від «Укрпошти» під гарною назвою «Сільське відділення» не поліпшує, а навпаки, погіршує обслуговування, — б’ють в усі дзвони мешканці Чернігівщини, де його нині впроваджують. Тому й виступають проти пересувного відділення поштового зв’язку. Люди не хочуть, щоби закривали сільські відділення й скорочували листонош, які є їхніми порадниками і помічниками в багатьох добрих справах. Почувши про цю недолугу поштову реформу, мої земляки в один голос підтримали жителів села Атюша, які повстали проти такого соціального експерименту (про це дізналися зі статті В.Назаренка в «СВ» за 23.08.2018 р.).

Так, робота поштарів тяжка й небезпечна, але це не привід їх скорочувати. Навпаки, потрібно всіма силами сприяти поліпшенню виконання їхніх професійних обов’язків. Саме так вчинили щодо працівників Летичівського центрального відділення зв’язку і подарували їм велосипеди. Це стало можливим завдяки співпраці відділення із селищною радою, підприємствами «Летичів-Агро» та «Агро-2012». Відтак, за словами начальника Летичівського ЦВПЗ Анатолія Мазуркова, у колективі покращили умови праці 19 листоношам із 70. Прикметно, що цю добру справу продовжуватимуть надалі.

Дуже хочеться, щоби подібних прикладів було якомога більше. А керівництво «Укрпошти» дослухалося до численних звернень громадян і знайшло оптимальний варіант реформування галузі.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове