Архів
П’ятниця,
14 вересня 2018 року

№ 71 (19618)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води

Iз теплотою в серці

ЖИТЕЛЬКА села Якимівка Євдокія Степанівна Чуйко відсвяткувала нещодавно 95-річчя. Зарічанська сільська громада вітає шановану землячку з ювілеєм і зичить їй міцного здоров’я ще на довгії-довгії літа.

Все своє життя ця жінка присвятила вихованню підростаючого покоління. За багаторічну плідну працю, активну громадянську позицію, вагомий внесок у розвиток територіальної громади, за те, що вивчила, виховала і вивела в люди не одне покоління дітвори села, Євдокія Степанівна неодноразово нагороджувалася грамотами. Має також двох власних синів, яким дала путівку в життя, дочекалася внуків, правнуків і праправнуків. З теплотою, любов’ю та повагою відгукуються вони про найріднішу їм людину, долучаючись до привітань.

Микола ВІТЕБСЬКИЙ.

Верхньодніпровський район

Дніпропетровської області.

 

15 вересня всі ми, троє синів зі своїми онуками і правнуками, зберемось у селі Солонці Миргородського району, щоби привітати нашу дорогу та любу матусю Ларису Олександрівну Пушкар із днем народження. Хочемо щиро подякувати їй за недоспані ночі, за ласку і любов до нас, за безмежне терпіння. Можливо, колись щось не так сказали — попросимо вибачення. Мама у свої 80 доглянута (живе з наймолодшим сином Володею і невісткою Наталею, за що ми їм вдячні) і життєвого оптимізму не втрачає. Тільки зробилась низенька і сива-сива, як той туман. Найрідніша у цілому світі, прийми від нас усіх слова подяки і низький уклін. Хай Господь оберігає тебе від хвороби і журби. Знай: наша любов до тебе і наше піклування не скінчаться, допоки ми житимемо.

Микола ЛАДИВИР.

Полтавська область.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове