Архів
П’ятниця,
4 січня 2019 року

№ 1 (19648)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Січень
  • За рубежем
Хвилі протестів

ФРАНЦІЄЮ прокотилась сьома хвиля маніфестацій «жовтих жилетів».

Докладніше...
Стратегічна ротація

НІМЕЧЧИНА очолила сили передового реагування НАТО.

Докладніше...
Південноамериканський Трамп

БРАЗИЛІЯ. Склав присягу новий президент Жаїр Болсонару.

Докладніше...
Прощавай, 500 євро

У ЄВРОПІ відмовляються від банкнот 500 євро.

Докладніше...
Виклик світовій спільноті

ІЗРАЇЛЬ і США офіційно покинули ЮНЕСКО.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Хочете — вірте, хочете — ні

Позитив буде. Випробування теж

Василь ГОРВАТ.

Підсумовуючи здобуте й пережите протягом минулого року, можна звірити передбачення політологів та пророків, на які вони не скупилися рік тому.

ЗАГАЛОМ провидці не порушили традиції: «стріляли» повз цілі. Так, наприклад, прогнозуючи рік тому розвиток подій на Донбасі, жоден із них не обмовився про ліквідацію терориста Захарченка. Не передбачив ніхто й загострення на Азовському морі.

Російські астрологи традиційно залишилися вірними собі, віщуючи тільки приємне для «ватяного» вуха. Зокрема, Павло Глоба запевняв, що долар США повністю знеціниться, Євросоюз остаточно розпадеться. Він напророчив зростання вартості російських енергоресурсів, завдяки чому РФ стане «центром економічного відродження всієї Землі». Глоба також обіцяв, що замість Путіна прийде 55-річний лідер, який виведе країну з кризи. Отже, кризу Росія все-таки переживає? Цей «пророк» не забув і про Україну: обіцяв нову революцію, після якої до влади прийдуть сили, які налагодять добрі відносини з Росією.

Український нумеролог та біоенергетик Людмила Жукова на початку 2018 року передбачала сварки серед українських політиків (це й прогнозувати на треба!), результатом яких буде розпуск Верховної Ради та нові вибори. Після них Україна мала відмовитися від євроінтеграції, гривня знецінитися до позначки 40 за один долар США. А переможець шоу «Битва екстрасенсів» Сергій Лаврентюк пророкував, що Україна розвалиться на кілька частин...

А що ж невтомні провидці віщують на 2019 рік?

Відомий у світі британський екстрасенс Гамільтон-Паркер радить людству готуватися до серйозних випробувань. У Північній Кореї відбудеться переворот, в результаті якого Кім Чен Ин буде скинутий власним народом. Вибухне пандемія грипу, ймовірно, що її започаткує біологічна війна, розгорнута Північною Кореєю або терористичним угрупованням. Є у екстрасенса передбачення і про Україну. Нас можуть звинуватити у незаконному продажі ракет і ядерних технологій. До речі, всі політологи світу міжнародною проблемою номер один цього року називають конфлікт між США і Північною Кореєю. Дехто навіть лякає початком Третьої світової війни. До речі, останню більшість провидців очікували у 2018-му.

А от український провидець — міжнародний астролог вищої категорії Влад Росс — обіцяє відносно спокійний рік. «При всіх випробуваннях, які очікують Україну (необхідність повернення зовнішнього боргу, а також інші економічні проблеми), — прогнозує він, — ми залишимося на плаву і будемо з честю виходити з найскладніших ситуацій». Свій оптимістичний погляд на майбутнє країни Влад Росс пояснює астрологічними особливостями: «Наступний, 2019-й, — це рік Жовтого Кабана, а значить, він пов’язаний з коханою українцями свинкою, та ще й колір наш». Провидець уважає, що після президентських виборів в Україні керівник РФ Володимир Путін піде на деякі поступки. Щоправда, вони не будуть стосуватися анексованого Криму і Донбасу. «Росія віддасть Україні моряків, захоплених у ході Азовського конфлікту, і політв’язня Олега Сенцова. Але до виборів змін чекати не варто», — певен Влад Росс.

Відома українська віщунка Світлана Калашник також загалом дає позитивний прогноз для українців. Зокрема, й щодо виборів. «Ми нарешті навчимося розуміти всю важливість вибору, немов зі свідомості людей піде пелена, — каже Світлана. — Між іншим, і Небо дає кожному українцеві попередження: думайте перед тим, як зробити вибір, а не після». Вона пророкує, що співвітчизників нарешті очікує нагорода за терпіння і працю. Однак, попереджає провидиця, будь-яка нагорода — це теж випробування. Бо вона дається не для розслаблення, а як стимул для подальшого руху до досконалості. Чи витримаємо ми це випробування? Наразі не відомо. Наостанок Світлана Калашник таке радить співвітчизникам: «Впевнено дивіться у майбутнє! Незабаром почнеться період розквіту. Відкиньте геть скептицизм. До весни сонце стане яскравішим, осяє променями темні куточки, і ми зможемо прибрати все те, що заважає рухатися вперед. Ну а поки що займіться своїм внутрішнім станом. Адже становище нашої країни залежить від думок і вчинків кожного жителя».

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Посилки — по-новому
Читати
Їздили святкувати
Читати
Одержали допомогу
Читати
З пільгами не економлять...
Читати
Відпочинок у зоні
Читати
Кір убиває
Читати
Погода погіршується
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове