Архів
П’ятниця,
15 березня 2019 року

№ 21 (19668)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Точка зору

Активність забезпечить результат

Михайло РУДЮК.

м. Умань Черкаської області.

УЖЕ виросло нове покоління молоді, а політики залишаються ті ж самі. З екрана телевізора вони майстерно розтлумачують виборцю своє бачення справедливості на ґрунті фальшоманії, а сама брехня набрала таких масштабів, проникнувши у всі сфери життя суспільства, що не сприймається здоровим глуздом.

Психологія «вкрасти» заполонила значну частину людства і стала похвальною тенденція звеличувати особистість, здатну обманути ближнього. Так, обранці-депутати замилюють нам очі повсякденно. Прикладом може слугувати заява активного «опоблоківця» про те, що все його багатство йому не належить, ним володіє мати. Недарма в народі кажуть, що риба гниє з голови…

Моє перебування впродовж 160 днів у лікарні переконало в тому, що красномовні промови багатьох кандидатів у президенти позбавлені будь-яких моральних та християнських чинників. Адже їхні діяння розглядаються як відлуння машини брехні та несправедливості. А наш народ терпить. Не дай Боже сказати щось не так, як думає начальник, який платить 50% зарплати в конверті, — мовчи! Таким чином великий відсоток нашого населення захищає брехню.

Обранці-депутати розділені на дво­сторонню орієнтацію — східну й західну. Адже принадою на сході є джерело доходів від природних ресурсів Росії та й узагалі вагома нажива для тих, хто при владі або прагне до неї пробитись. Було б помилково не враховувати своєрідне висвітлення політичних процесів, яке проводить потужна російська пропагандистська машина як іззовні, так і безпосередньо в країні.

Описані факти є підставою для усвідомлення істини, як на законодавчому рівні закріплена фальшоманія. Вельмишановні українці! Будьте пильні й небайдужі та обов’язково беріть участь у виборах, усвідомлюючи, що ваша активність має результативне значення.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове