П’ятниця, 12 квітня 2019 року № 29 (19676)
http://silskivisti.kiev.ua/19676/print.php?n=41964

  • Спорт

Калейдоскоп перемог

Микола МОТОРНИЙ.

Бокс. На традиційному міжнародному турнірі «Меморіал Еміля Жечева», який відбувся в болгарському місті Ботевград, призові місця у складі молодіжної збірної України завоювали Максим Власюк (вагова категорія 56 кг) — «бронза» та Ярослав Михайлушко (69 кг) — «срібло».

Художня гімнастика. Українські грації Єва Мелещук та Олена Дяченко вибороли п’ять медалей на щорічному міжнародному турнірі «Кубок Ірини» у Варшаві (Польща). Єва Мелещук фінішувала другою у багатоборстві, у вправах з обручем і з булавами, а також показала третій результат із м’ячем. Олена Дяченко стала першою у вправах зі стрічкою.

Футбол. У київському Будинку футболу тривала церемонія жеребкування стадії 1/2 фіналу розіграшу Кубка України сезону-2018/2019. У півфіналах зіграють «Інгулець» (Петрове) — «Зоря» (Луганськ) та «Дніпро-1» — «Шахтар» (Донецьк). Півфінальні поєдинки стартують 17 квітня (базовий день) на полях команд, які вказані першими. Фінальний — у Запоріжжі 15 травня.

Хокей. У четвертому матчі фінальної серії плей-оф Української хокейної ліги (УХЛ) «Донбас» обіграв у гостях «Дніпро» (Херсон) — 2:1 і вийшов уперед в серії — 3:1. Після двох поєдинків у Дружківці рахунок у серії був нічийний — фіналісти обмінялись перемогами. Натомість у Херсоні «Донбас» двічі переміг. Гості здобули третю перемогу в серії завдяки голам Захарова і Ляльки в третьому періоді. До чергового титулу ХК «Донбас» залишилось отримати одну перемогу.

Боротьба. На чемпіонаті Європи зі спортивної боротьби в Бухаресті (Румунія) перші комплекти нагород розіграли представники вільного стилю. На п’єдестал континентальної першості вдалося піднятися українцю Василю Шуптару, який став бронзовим призером у ваговій категорії до 65 кг, поборовши в «малому» фіналі поляка Кшиштофа Бьянковські (4:0).