Архів
Вівторок,
13 серпня 2019 року

№ 64 (19711)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  • За рубежем
Права людини — понад усе

ВЕЛИКА БРИТАНІЯ має намір задіяти «поправку Магнітського» після Brexit.

Докладніше...
Під егідою США

ПЕРСЬКА ЗАТОКА. Для охорони цього морського регіону формується нова міжнародна коаліція.

Докладніше...
Ядерний інцидент

РОСІЯ. На полігоні в Архангельській області сталася аварія ракети із ядерним двигуном.

Докладніше...
Є новий уряд

ЛИТВА. Президент затвердив склад нового уряду.

Докладніше...
Спасибі бідним іноземцям

НІМЕЧЧИНА. Упродовж року чисельність населення зросла ще на 400 тисяч осіб.

Докладніше...
Рекорд довголіття

В ЯПОНІЇ середня тривалість життя досягла нового рекорд­ного рівня як у чоловіків, так і у жінок.

Докладніше...
Ціни ще як кусаються

ІСЛАНДІЯ виявилася найдорожчою країною Європи для проживання і мандрівок.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Наймолодший чемпіон

Микола Моторний.

Стрибки у воду. У Києві завершився чемпіонат Європи зі стрибків у воду. Сьому медаль для України на турнірі виграв 13-річний Олексій Середа, який посів перше місце зі стрибків із 10-метрової вишки. Українець Олексій Середа не просто впевнено переміг у фіналі, а й установив унікальне досягнення. Він став наймолодшим чемпіоном Європи зі стрибків у воду за історію. Йому тільки 25 грудня виповниться 14 років.

Окрім того, чемпіонами континенту стали дует із синхронних стрибків із трампліна Вікторія Кесар — Станіслав Оліферчик, а також Софія Лискун, яка перемогла зі стрибків із триметрової вишки. Срібні медалі виграли Олег Колодій (метровий трамплін), Олена Федорова (метровий трамплін) і дует із синхронних стрибків із вишки Олексій Середа — Олег Сербін. Бронзові медалі в активі пари із синхронних стрибків із трампліна Вікторія Кесар — Анна Письменська.

У підсумку збірна України здобула сім нагород — три «золота», три «срібла», одна «бронза» і друге загальнокомандне місце.

Дзюдо. У румунському місті Клуж-Напока відбувся розіграш Кубка Європи серед юніорів до 21 року. Українські дзюдоїсти вибороли 12 медалей різного гатунку і посіли перше загальнокомандне місце серед 27 країн-учасниць. Так, чемпіонами стали Вадим Велков (м. Кропивницький, вага до 90 кг), Євген Балевський (м. Київ, понад 100 кг), Наталія Чистякова (м. Ніжин, Чернігівська обл., до 78 кг).

Футбол. Прем’єр-ліга України. Сезон-2019-2020. Результати матчів 3-го туру: «Динамо» — «Шахтар» — 1:2, ПФК «Олександрія» — «Олімпік» — 2:1, «Ворскла» — ФК «Львів» — 3:2, «Дніпро-1» — «Десна» — 0:1, «Колос» — «Зоря»— 1:3, «Карпати» — ФК «Маріуполь» — 1:1.

Турнірне становище: «Шахтар» — 9 очок, «Зоря» — 7, «Динамо», «Десна», «Колос» — по 6, «Дніпро-1», ФК «Маріуполь» — по 4, «Ворскла», ПФК «Олександрія», ФК «Львів» — по 3, «Карпати» — 1, «Олімпік» — 0.

Єврокубки. Ліга Європи. Футболісти луганської «Зорі» у першому матчі третього відбіркового етапу Ліги Європи УЄФА в Софії зіграли внічию з болгарським ЦСКА — 1:1. Якщо «Зоря» за сумою двох матчів переможе ЦСКА, то в раунді плей-оф зустрінеться з переможцем проти­стояння «Люцерн» (Швейцарія) — «Еспаньйол» (Іспанія).

ФК «Маріуполь» на стадіоні в Одесі приймав голландський клуб АЗ, з яким приазовці зіграли внічию — 0:0. Повторний поєдинок відбудеться 15 серпня в Алкмарі. Якщо ФК «Маріуполь» пройде АЗ, тоді в раунді плей-оф зустрінеться з переможцем протистояння «Антверпен» (Бельгія) — «Вікторія» (Чехія).

Бокс. Український боксер, який виступає у середній вазі, Дмитро Митрофанов у Києві достроково переміг досвідченого поляка Рафала Яцкевича. Уже в четвертому раунді українець відправив Яцкевича у важкий нокдаун ударом по корпусу, але поляк зміг піднятися і відстояти раунд до кінця. Однак уже на п’ятий раунд 42-річний боксер вийти не зміг. Митрофанов переміг технічним нокаутом. Це його шоста перемога в професіональній кар’єрі.

Велоспорт. Українець Андрій Пономар виграв золоту медаль на чемпіонаті Європи з велоспорту в Алкмарі в юніорській гонці. Він випередив срібного призера німця Моріса Баллерштетда на 21 секунду.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Розпочинають роботу
Читати
Зобов’язали знизити
Читати
З екологією проблеми
Читати
Наркоплантація «під прикриттям»
Читати
Обороти вражають
Читати
Україна цікавить
Читати
Потрібні мільярди
Читати
Грати легально — тільки багатим
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове