Архів
Вівторок,
10 вересня 2019 року

№ 71 (19718)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Криниця
  • За рубежем
Вимагають вищих зарплат

ВЕЛИКА БРИТАНІЯ. Страйкують пілоти «British Airways».

Докладніше...
Початок інтеграції

АЛБАНІЯ готується до переговорів про вступ до ЄС.

Докладніше...
Погрожують «відкрити ворота»

ТУРЕЧЧИНА пригрозила ЄС відкрити для біженців кордон у Європу.

Докладніше...
Сформували уряд    

СУДАН. Уперше після повалення влади президента Омара аль-Башира сформовано уряд.

Докладніше...
Переговори у глухому куті

ПІВНІЧНА КОРЕЯ. Сполучені Штати вчергове посилили санк-ції проти офіційного Пхеньяна.

Докладніше...
Два президенти на одну країну

ВЕНЕСУЕЛА. Проти лідера опозиції Хуана Гуайдо порушено кримінальну справу.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

На шляху до чемпіонату Європи

Микола МОТОРНИЙ.

Карате. Одеситка Анжеліка Терлюга стала переможницею турніру серії «Карате Прем’єр-ліга» в Токіо. У вазі до 52 кілограмів українка виграла фінальний поєдинок у Вен Цзю-Юн із Тайбея з рахунком 3:1. Бронзову нагороду завоював львів’янин Станіслав Горуна (вага до 75 кг). Нагадаємо, Терлюга і Горуна були призерами Європейських ігор у Мінську. Горуна став чемпіоном, а Терлюга виборола «срібло».

Футбол. Чемпіонат Європи-2020. Кваліфікаційний турнір. Група «В». Футболісти національної збірної України обіграли в гостях команду Литви з рахунком 3:0. Матч на п’ятитисячному стадіоні ЛФФ у Вільнюсі відбувся за тотальної переваги підопічних Андрія Шевченка. М’ячі забили Олександр Зінченко (7), Марлос (27) та Руслан Малиновський (62). Це шоста перемога українців над литовцями в очному протистоянні національних збірних у дев’яти матчах. Було також два виграші прибалтійської команди та одна нічия.

Українська команда збільшила перевагу в очках над суперниками у турнірній таблиці. Становище команд: Україна — 13 очок (після п’яти ігор), Португалія — 5 (3), Люксембург, Сербія — по 4 (4), Литва — 1 (4). У п’яти матчах відбору на Євро-2020 Україна виграла чотири і один зіграла внічию. 10 вересня українці в Дніпрі зіграють з Нігерією в товариському матчі, а наступний матч відбору на Євро-2020 триватиме в Харкові 11 жовтня проти Литви.

За підсумками групового етапу кваліфікації, який завершиться 19 листопада, визначаться 20 учасників фінальної стадії Євро-2020 — по дві найкращі команди в усіх 10 групах. Останні чотири путівки отримають переможці стикових матчів плей-оф Ліги націй УЄФА.

Матчі фінальної стадії чемпіонату Європи з 12 червня по 12 липня 2020 року приймуть 12 міст континенту: Амстердам (Голландія), Баку (Азербайджан), Більбао (Іспанія), Будапешт (Угорщина), Бухарест (Румунія), Глазго (Шотландія), Дублін (Ірландія), Копенгаген (Данія), Лондон (Англія), Мюнхен (Німеччина), Рим (Італія), Санкт-Петербург (Росія).

Теніс. Харків’янка Марина Чернишова — переможниця турніру Міжнародної федерації тенісу (ITF) у столиці Хорватії. У фіналі 20-річна українка (400-та ракетка світу) за 70 хвилин завдала поразки 28-річній угорці Рікі-Лукі Яні (276) — 6:1, 6:4. Для Чернишової це був перший фінал на турнірах ITF W60 і четвертий нинішнього сезону: в лютому-березні Марина виграла два 15-тисячники в Туреччині і на одному стала фіналісткою.

Легка атлетика. У Брюсселі відбувся фінальний етап легкоатлетичної «Діамантової ліги». Українська стрибунка у висоту Юлія Левченко посіла друге місце з результатом 197 сантиметрів.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Прилетить чародійник і безплатно покаже...
Читати
Увага: маніпуляції
Читати
Дзвенітимуть, а не шелестітимуть
Читати
На хліб з маслом у середньому вистачає
Читати
Хто не встиг, той оштрафований
Читати
У зиму ввійдемо впевнено
Читати
Зерно поїхало світом...
Читати
...I курятина також
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове