|
|
|||||||
|
||||||||
|
||||||||
| ||||||||
Пост здоров’яCторінку підготував Микола ЮРЧИШИН. |
Версія для друку До списку статтей
Розмариновий чай Марія ВАНДА, сімейний лікар. АРОМАТНУ рослину розмарин використовують для поліпшення смаку страв і напоїв. Не всі знають, що вона ще й оздоровлює. Розмариновий чай сприяє поліпшенню роботи шлунка і кишківника, зокрема допомагає при метеоризмі та здутті живота. Його застосовують для зняття стресу, активізації роботи головного мозку, поліпшення пам’яті. Цей напій рекомендують і тим, хто хоче зміцнити волосся чи звільнитися від зайвих кілограмів. Іще однією перевагою розмарину є усунення дискомфорту, спричиненого місячними. Зокрема, він зменшує дратівливість, головний біль, набряки. Розмариновий чай бажано пити через 30-60 хвилин після їди. Його можна приготувати за таким рецептом: взяти по чайній ложці розмарину та заварки зеленого чаю, залити 500 мл окропу, дати настоятися 10 хвилин. Версія для друку До списку статтей |