Архів
П’ятниця,
29 листопада 2019 року

№ 93 (19740)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Вдалий старт фехтувальників

Микола МОТОРНИЙ.

Фехтування. Українські фехтувальники вдало розпочали олімпійський сезон на етапах Кубка світу. Призер чемпіонату світу-2019 Ігор Рейзлін завоював «золото» на етапі Кубка світу в Берні. У фіналі він переміг росіянина Вадима Анохіна (11:10). Для Рейзліна це перша за кар’єру перемога на етапі Кубка світу. Ще один український шпажист Роман Свічкар виграв «бронзу».

Миколаївська шаблістка Ольга Харлан виборола бронзову медаль на етапі Кубка світу в Орлеані. На шляху до півфіналу українка подолала іспанку Араселі Наварро і росіянку Софію Позднякову. За крок до фіналу Харлан поступилася француженці Манон Брюне (14:15). Переможницею етапу Кубка світу стала саме Брюне, яка обіграла у фіналі росіянку Ольгу Нікітіну (15:12).

Чоловіча збірна України з фехтування на шпагах стала бронзовим призером етапу Кубка світу в Берні (Швейцарія). За нашу команду виступали: Анатолій Герей, Ігор Рейзлін, Роман Свічкарь і Богдан Нікішин. У першому колі збірна України перемогла команду Канади (45:29), але через травму Рейзліна далі виступала без нього. Наші шпажисти мінімально обіграли угорців — 30:29. У чвертьфіналі українці пройшли поляків — 30:20. Але у півфіналі наша збірна поступилася Італії — 31:32. У матчі за «бронзу» проти Японії усе вирішив останній укол Нікішина — 32:31.

Жіноча збірна України з фехтування на шаблях завоювала командну «бронзу» Кубка світу в Орлеані (Франція). Нашу команду представляли: Ольга Харлан, Аліна Комащук, Олена Вороніна та Юлія Бакастова. В 1/16 фіналу наша збірна поборола команду Узбекистану — 44:33. У наступному раунді українки залишили позаду японок — 45:39. У чвертьфіналі наші дівчата мінімально переграли збірну Франції — 45:44, але у півфіналі поступились кореянкам — 43:45. У матчі за «бронзу» українки виявилися кращими за угорських шаблісток — 45:36.

Спортивна гімнастика. На етапі Кубка світу зі спортивної гімнастики в німецькому Котбусі українські спортсмени виграли чотири медалі. Причому одразу три з них — золоті. Так, Олег Верняєв підтвердив чемпіонський клас на брусах, здобувши «золото». Українець показав однаковий результат із китайцем Гао Ю, але випередив його за рахунок вищих балів за виконання. Крім того, Олег Верняєв виборов «бронзу» у вправах на коні. Ігор Радівілов виграв опорний стрибок. У цій дисципліні українець лідирує і в загальному заліку Кубка світу.

Успішно виступили і наші дівчата. Анастасія Бачинська завоювала «золото» у вільних вправах. А Діана Варинська стала другою на колоді.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Знову на газову «голку»?
Читати
Запевняють: тарифи не зростуть
Читати
Почалася «зачистка» невгодних
Читати
Готуйтесь до нових грошей
Читати
З лікарняними проблема
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове