Архів
Вівторок,
11 лютого 2020 року

№ 10 (19758)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну
  • Гаряча точка

Стрілянина у місті

Руслана ЗІНЧЕНКО.

МИНУЛОЇ п’ятниці у Мукачевому Закарпатської області сталася стрілянина між членами місцевих злочинних угруповань. Двоє учасників інциденту зазнали поранень.

Того ж дня відбулася позачергова сесія Мукачівської міськради, на якій було ухвалено звернення до Президента. У ньому наголошується, що в місті «склалася вкрай загрозлива криміногенна ситуація. Підтвердженням цього є стрілянина, яка створила реальну загрозу для мешканців 86-тисячного міста». Головною причиною регулярних злочинних «розбірок» мукачівські депутати назвали професійну слабкість і вкрай низьку активність міської поліції. У зверненні міститься вимога захистити місто від бандитів.

У неділю до Мукачевого для охорони громадського порядку прибули підрозділи Національної гвардії України. Як ідеться у повідомленні пресслужби Нацгвардії, «з метою стабілізації криміногенної обстановки в місті».

Що ж, можливо, хоча б у Мукачевому втілиться передвиборна мрія-обіцянка Президента про Україну, «де стріляють лише салюти на весіллях…». Іншим регіонам залишається або чекати, або готувати звернення.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Збиткова — закрити
Читати
Гряде кадрова реформа
Читати
Перший етап завершено
Читати
Зміни в структурі
Читати
Реванш диктатури
Читати
Готуються до евакуації
Читати
Зустрічайте: сніг, ожеледь і вітер
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове