Архів
Вівторок,
11 лютого 2020 року

№ 10 (19758)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну
  • Продовження теми

Запропонував «добродій» послугу...

Зенон МИХЛИК.

У МАТЕРІАЛІ за таким заголовком у минулому номері газети йшлося про те, як шахраї видурили гроші у матері підлітка, який постраждав від вибуху газу, що стався в клубі села Угринів Підгаєцького району Тернопільщини. Небайдужі люди почали переказувати гроші на банківський рахунок, що відкрили родичі потерпілих. Через довірливість жінки майже всі вони дісталися шахраєві.

Коли матеріал уже був надрукований, стало відомо, хто вчинив злочин. Придумав шахрайську схему грабіжник, який відбуває покарання у Дніпропетровській області. Про збір коштів і номер телефону жінки, яка їх отримувала від благодійників, дізнався через Інтернет (у тюрмі!). Щоб заволодіти грошима, розповів своїм знайомим вигадану історію. Мовляв, виграв велику суму грошей у букмекерській компанії, проте отримати їх не може, бо в ув’язненні. Тому потрібна їхня допомога.

Загалом гроші знімала велика кількість осіб у Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській та Одеській областях. Правоохоронці вже встановили їх і проводять дії, щоб вилучити ці кошти і повернути обдуреній жінці. Також слідчих цікавить, яким чином до рук засудженого злочинця потрапив мобільний телефон.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Збиткова — закрити
Читати
Гряде кадрова реформа
Читати
Перший етап завершено
Читати
Зміни в структурі
Читати
Реванш диктатури
Читати
Готуються до евакуації
Читати
Зустрічайте: сніг, ожеледь і вітер
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове