Архів
Вівторок,
11 лютого 2020 року

№ 10 (19758)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Медалями славлять Україну

Микола МОТОРНИЙ.

Легка атлетика. Українська стрибунка в довжину Марина Бех-Романчук із новим рекордом сезону перемогла на турнірі в приміщенні в Торуні (Польща), стрибнувши на 6,96 метра. 24-річна Марина побила свій же найкращий результат у сезоні (6,93), встановлений наприкінці січня на змаганнях в Карлсруе.

Українки Марина Бех-Романчук і Ярослава Магучіх номіновані на звання найкращих легкоатлеток січня в Європі.

Бокс. Чемпіон світу WBA в найлегшій вазі українець Артем Далакян успішно провів четвертий захист титулу проти 24-річного венесуельця Хосбера Переса. Поєдинок відбувся в столичному КВЦ «Парковий». Українець здобув перемогу рішенням суддів. Поєдинок відбувався за рівної боротьби, проте в кожному з раундів Далакян виглядав активнішим, ніж його опонент.

Звання чемпіона світу Артем завоював в американському Інглвуді 24 лютого 2018 року, перемігши американця Браяна Вілорію. Всього на професійному рингу Далакян провів 20 боїв. У його активі 20 перемог, 14 з яких — дострокові.

* * *

Український боксер Віктор Вихрист переміг у дебютному бою на професіональному рингу. У Німеччині Вихрист зустрівся в поєдинку проти 34-річного білоруса Андрія Мазаника. Українець здобув перемогу в першому раунді на 55-й секунді технічним нокаутом. Мазаник відмовився продовжувати бій.

Нагадаємо, що 27-річний Вихрист підписав контракт із промоутерською компанією в Гамбурзі і не зможе змагатися у збірній України на Олімпійських іграх. На професіональному рингу він виступатиме під псевдонімом Віктор Фауст.

Вихрист — золотий медаліст харківського чемпіонату Європи 2017 року у ваговій категорії понад 91 кілограм. 2019-го Віктор виграв золоту медаль Європейських ігор у Мінську.

Дзюдо. Київська дзюдоїстка Дарина Білодід перемогла на турнірі серії Grand Slam у Парижі. У фіналі 19-річна українська дзюдоїстка (вагова категорія до 48 кг) подолала японку Вакану Кога.

Торік Білодід виграла світову першість і стала наймолодшою дворазовою чемпіонкою світу з дзюдо. Крім того, в червні 2019 року Дарина виграла золоту медаль Європейських ігор у Мінську.

Біатлон. Українська біатлоністка Юлія Журавок посіла третє місце в мас-старті на шостому етапі Кубка IBU в італійському Мартелле. Журавок могла фінішувати навіть другою, але на останньому вогневому рубежі допустила один промах і пішла на штрафне коло. Переможницею гонки стала норвежка Іда Лієн, яка допустила два промахи, але виграла за рахунок швидкості. Журавок програла їй понад 20 секунд.

Футбол. Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) повідомило Росію про неможливість її участі в чемпіонаті світу 2022 року в Катарі, хоча раніше йшлося про те, що російська збірна зможе взяти участь у турнірі, але не матиме права на використання національної символіки і гімну.

Нагадаємо, 9 грудня 2019-го виконком WADA прийняв рішення дискваліфікувати Російське антидопінгове агентство (РУСАДА) за маніпуляції з базою даних Московської лабораторії. Таким чином, російські спортсмени втратили можливість протягом чотирьох років виступати на міжнародних змаганнях під своїм прапором.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Збиткова — закрити
Читати
Гряде кадрова реформа
Читати
Перший етап завершено
Читати
Зміни в структурі
Читати
Реванш диктатури
Читати
Готуються до евакуації
Читати
Зустрічайте: сніг, ожеледь і вітер
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове