Архів
П’ятниця,
14 лютого 2020 року

№ 11 (19759)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Адреси досвіду

Iз думкою про майбутнє

Валерій МАРЦЕНЮК.

смт Ямпіль

Білогірського району

Хмельницької області.

У ГРУДНІ 2018-го на посаду голови Ямпільської об’єднаної територіальної громади жителі дев’яти населених пунктів обрали Василя Кордонця. Не випадково, бо мав досвід головування у селі Воробіївка і зарекомендував себе ініціативним, цілеспрямованим, наполегливим у господарських буднях керівником. Тож, очоливши нову, територіально значно більшу громаду, взявся розвивати інфраструктуру, покращувати благоустрій. Приділив увагу ремонту доріг, освітленню вулиць. У школи і дитячі садки було завезено меблі, інвентар, комп’ютерну техніку, побудовано штучний футбольний майданчик із освітленням. У найближчих планах відкриття першої черги будівництва водогону, створення центру з надання адміністративних послуг. Місцевим бюджетом фінансується також пожежна команда, направлено на навчання людину для здобуття фаху поліцейського, щоб підтримував правопорядок на території громади. Дбають тут і про будинки культури, бібліотеки, підтримують ветеранів війни і праці, атовців. За що люди дуже вдячні.

— Ми любимо свої села і селище, пишаємося їх історією, традиціями. Віримо, що у нас гарне майбутнє, тому прагнемо до співпраці з усіма, кого зацікавить наша громада, — каже Василь Микитович.

Голова щиро завдячує керівникам «Ямпільської ПМК №182» Ігорю Шевчуку, «Зернопродукту МХТ» Володимиру Прокопчуку і «Ямпільського елеватора» Віталію Губарєву, агрофірми «Перлина Поділля» Сергію Іващуку та іншим за допомогу селянам. Завдяки їм об’єднана громада кращає, заможнішає, сильнішає. Чого бажаємо і всій нашій неньці Україні!

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове