Архів
П’ятниця,
17 квітня 2020 року

№ 29 (19777)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Пандемія

Технологія страху працює

Олена КОЩЕНКО.

ПОНАД чотири тисячі — саме стільки лабораторно підтверджених випадків COVID-19 маємо в Україні, з яких лік летальних перевищив сотню. Тим часом у світі кількість інфікованих перейшла за 2,3 мільйона, померлих — 120 тисяч… Такі головні цифри офіційної «коронавірусної» статистики на 35-ту добу проголошеної ВООЗ світової пандемії. За цей час в уми людства нагнали і чимало жаху. Наскільки він обґрунтований?

Вочевидь, відповідь на це запитання належить шукати не лише в інфекціоністів і лікарів, які сьогодні по всьому світу опинилися на передовій «коронавірусних» госпітальних барикад, а й у власників фармакологічних компаній, що нині «рятують світ», маючи при цьому надприбутки. А водночас багато хто з них — серед владних чиновників Всесвітньої організації охорони здоров’я. Останніми днями кинув виклик президент США Дональд Трамп. Він звинуватив ВООЗ у причетності до… штучного створення пандемій у змові із зацікавленими корпораціями.

Відразу зауважу: ми не дізнаємось правди, принаймні сьогодні, якою є криза, пов’язана з коронавірусом, — стихійною чи рукотворною. Адже жодна країна, яка таємно займається розробками біологічної зброї, «так просто» не зізнається. Проте доконаний факт: після вже пережитих людством пандемій, як-от свинячого і пташиного грипу, атипової пневмонії, — ВООЗ обвинувачували в тому, що роздмухана нею паніка просуває інтереси фармацевтичних корпорацій. І що часом схвалені нею препарати виявлялися для довірливого людства черговим «фуфломіцином». Міжнародний ринок його необмеженого збуту влаштовано за такою схемою: створюємо проблему, наганяємо жаху, тоді продаємо населенню нібито засіб порятунку.

Логічно, що ВООЗ, закулісно включена у цей механізм продажу на страху, не могла залишитись осторонь і нинішньої епідемії. Днями стало відомо, що Дональд Трамп і генеральний прокурор США Уільям Барр відмовили фонду Білла Гейтса у проєкті всесвітньої тотальної вакцинації нового типу — з використанням чипів. Під вивіскою ліквідації пандемії коронавірусу Гейтс хотів утілити в життя один зі своїх глобальних проєктів «Big Data» («Великі Дані») — технологію, завдяки якій можливо, крім іншого, відслідковувати переміщення всього населення Землі.

Світ давно перетворився на величезний цифровий простір. Дані з наших комп’ютерів, смартфонів і планшетів постійно збираються та передаються в мережу. Але наразі вони перебувають у різних руках. А проєкт тотальної вакцинації нового типу передавав всі ці «Великі Дані», по суті, в одні-єдині руки.

Що стосується бізнесових та політичних інтересів, то Трамп не святіший за Гейтса, який, відомо, підтримує демократів. Не дивно, що напередодні президентських виборів чинний президент заблокував ініціативу фонду Гейтса.

Промовисто з цього приводу висловився блогер із Санкт-Петербурга Ель Мюрід у своєму «LiveJournal» (він родом, до речі, з Київщини, справжнє ім’я Олександр Несміян): «Сама по собі епідемія коронавірусу, радше, стала новим медійним проєктом, у завдання якого входить і створення атмосфери страху. Тільки тепер під вивіскою порятунку від нього мали запропонувати ще й ліки з подвійним дном — чипом, сертифікувати який і пропонував фонд Гейтса. Як саме мала пройти вакцинація, гадаю, немає ніякого секрету — через запровадження кримінальної відповідальності за відмову від неї. А якщо врахувати той факт, що в національних елітах більш ніж достатньо маріонеток і прихильників фінансової глобальної олігархії, то саме на них і покладалась робота з просування таких законів усередині національних кримінальних устроїв.

Поки що глобалістів спіткала невдача. Але немає сумніву в тому, що вони намагатимуться робити це ще й ще. А значить — буде нова епідемія, нова хвиля жаху і страху. Технологія працює, то чому б її не повторити?»

Як мовиться, без коментарів.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Епоха бідності: початок?
Читати
Більшість — проти
Читати
Повернули держрегулювання
Читати
Зубожіння не у всіх
Читати
Призов перенесено
Читати
Доля сиріт не відома
Читати
Дурили співвітчизників
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове