Архів
П’ятниця,
26 червня 2020 року

№ 47 (19795)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

З роси й води

ДЛЯ НАШИХ батьків цей рік напрочуд ювілейний. У квітні вони відсвяткували смарагдове весілля (55 років). У травні маму Катерину Пащенко вітали з 75-річчям, а наприкінці червня татові Іванові виповнилося 80.

Наш батько у 35 років став кандидатом біологічних наук. Опублікував понад 90 наукових праць у вітчизняних і зарубіжних журналах, є співавтором чотирьох книжок, семи сортів тютюну, написав близько 200 газетних статей, зокрема й для «Сільських вістей». Саме тому на сімейній раді ми вирішили привітати любого чоловіка, татуся, дідуся і прадідуся на сторінках газети, яку він із превеликим задоволенням читає вже 54-й рік. Його улюблена пісня — та, яку виконує В. Кікабідзе: «Мои года, мое богатство». Тож бажаємо ювілярові довгих і щасливих років життя, які ще більше примножать його багатство.

Дружина, син, невістка,

онучки, зяті, правнучки.

смт Мельниця-Подільська

Борщівського району

Тернопільської області.

 

НІНА Андріївна Коваленко народилась у Ротмистрівці Смілянського району Черкащини у звичайній селянській сім’ї. 1965-го вийшла заміж за Миколу Петровича Коваленка, з яким разом у парі вже 55 років. Усе життя вона пропрацювала в будівельній організації робітницею. Народила та виростила трьох синів, якими дуже пишається. Старший, Сергій, від простого комбайнера-тракториста доріс до голови сільської ради (на жаль, загинув в автокатастрофі 2007-го). Середній, Андрій, дослужився з початку становлення Українських Збройних сил до полковника, побував із військовими місіями у колишній Югославії та в Іраку. Менший, Ігор, майстер на всі руки — дарує людям чудові витвори зі скла та дзеркал.

Ніну Андріївну поважають, шанують і знають як гарну господиню, кваліфікованого працівника і просто добру й милу людину. Днями вона відзначила 80-річчя. Від усього серця вітаємо нашу дорогу ювілярку. Бажаємо міцного здоров’я, любові та поваги від близьких.

Чоловік, сини, доньки-невістки, восьмеро онуків і п’ятеро правнуків.

м. Черкаси.

 

Версія для друку          До списку статтей

Відгукніться, армійські побратими

Борис ЯРМУЛЬСЬКИЙ.

с. Чаусове

Первомайського району

Миколаївської області.

СПЛИВАЄ час. Дедалі частіше згадую молодість, особливо військову службу та армійських друзів.

Призвали мене на службу у вересні 1962-го. Після складання присяги відправили в Угорщину. Військова частина 11045, взвод телефонного зв’язку, який обслуговував полк військового аеродрому, де базувалися літаки з ядерними боєголовками. Мене призначили командиром відділення. Всі хлопці в нас були хороші, доброзичливі, ми дружили і справно виконували свій військовий обов’язок. Хочеться бодай від когось із них одержати вісточку, разом згадати далеку армійську молодість, підтримати один одного в теперішній нелегкий час. Буду радий, якщо хтось із побратимів відгукнеться.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове