Архів
П’ятниця,
20 листопада 2020 року

№ 89 (19837)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Соняшник

Наш куточок для синів і дочок

Куточок підготувала Олена КОЩЕНКО.


Версія для друку          До списку статтей

У нас у гостях — «Малятко»!

Нещодавно головний редактор «Малятка» — пізнавального журналу для дівчаток і хлопчиків усієї України — Зінаїда Лещенко навідалась до «Соняшника» в гості й подарувала кілька примірників цього яскравого і цікавого видання. Гортаючи сторінки журналу, можна мандрувати материками і країнами, океанськими глибинами, дізнаватися історію появи багатьох цікавих речей, побувати на заводах і фабриках, де виготовляють різні смаколики — йогурти, морозиво, цукерки, а також взуття та одяг, зошити, навіть комп’ютери й автомобілі.

У кожному номері до того ж є казка, оповідання, вірші, смішинки, пісенька з нотами, заморочка та саморобка-вкладка.

Є в журналі і сторіночка для найменших. Вона допомагає малятам іще до школи освоїти азбуку, лічбу, навчитись розв’язувати задачі, запам’ятовувати віршики та скоромовки. Періодично «Малятко» вміщує й сторінку для батьків — із порадами щодо виховання й цікавого навчання малечі.

А які в «Маляткові» малюнки! Над ними з любов’ю працюють найкращі художники України — Наталя Кохаль, Наталя Анікіна, Вікторія Дунаєва, Наталя Алексенко, Ольга Сова, Катерина Шалварова... А вірші та різні оповідки складають відомі дитячі письменники та поети... Чи ж не тому такий популярний журнал «Малятко» серед малечі України?!

Перегорнімо разом його сторінки.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове