Архів
Вівторок,
17 січня 2023 року

№ 3 (19995)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Читаємо всією родиною

З повагою

Анатолій ТИМОШЕЙКО.

м. Радивилів

Дубенського району

Рівненської області.

ДАЛЕКОГО 1947 року я вперше написав до «Сільських вістей» (тоді вони мали іншу назву) лист-відповідь на завдання тематичного конкурсу і відтоді не розлучаюся з улюбленою газетою. Читають «Селяночку» в нашій сім’ї всі: крім мене, дружина Раїса, діти Діана та Дмитро. Насамперед тому, що газета друкує різноманітну інформацію, якою повсякчас послуговуємося в житті, побуті. Щось цікаве з прочитаного доповнюємо знаннями з Інтернету.

Нині наша країна переживає дуже тяжкі часи. Але ми, українці, маємо підтримувати одне одного на шляху утвердження нашої держави, в її боротьбі з ненависним ворогом. Треба ставити за мету щодня допомагати хоча б одній людині чим можемо, бодай добрим словом, слушною порадою тощо. А також старатися обійти пастки «кротів» (шкідників) на шляху поступального розвитку українського суспільства.

Ми залишаємося вірними своєму улюбленому виданню. Ще й кільком знайомим порекомендували передплатити «СВ» на перше півріччя 2023 року. Бажаємо колективу редакції успіхів, гострого пера, творчого натхнення, мирного неба і Божої благодаті!

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове