Архів
Вівторок,
28 березня 2023 року

№ 13 (20005)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар

Добрий господар

Сторінку підготували Тетяна РОЗДОБУДЬКО
і Лариса ЛАВРЕНЕНКО.

Версія для друку          До списку статтей

Як підживлювати полуницю навесні

ЦЮ культуру удобрюють після того, як уже прибране торішнє листя, грядки проріджені й ґрунт розпушений.

Найкращими для весняного підживлення суниці садової є органічні добрива. Потрібно взяти на 10 л води одну столову ложку сульфату амонію і дві склянки коров’яку. Суміш ретельно перемішують. Під кожний кущ виливають літрову банку.

Перед цвітінням добриво для полуниці дещо інше. В 10 л води розводять 2 ст. ложки нітрофоски і 1 чайну ложку сульфату калію. Під кущик потрібно взяти вже по пів літрового слоїка.

Варто пам’ятати, що у період цвітіння і плодоношення підживлювати суницю садову не рекомендується.

Версія для друку          До списку статтей

КЛІМАТ настільки змінився у бік потепління, що тепер чимало господарів навіть у центральних, ба й західних регіонах країни намагаються плекати баштан. Однак! Хоч літо зазвичай спекотне, приморозок може побити ці теплолюбні культури рано восени, тож за досить короткий період кавуни і дині просто не встигають набрати повної ваги і стиглості. Тому наша порада — вирощувати баштанні розсадним способом. А як при цьому не наробити помилок, розповімо в наступному випуску.

У ще одному матеріалі опишемо ваші дії у перший тиждень життя інкубаторних курчат. Зрозуміло, що ви маєте стати «квочкою» для маленьких пухнастих створінь, аби вони не замерзли і не похворіли.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове