Архів
Вівторок,
11 липня 2023 року

№ 28 (20020)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері: Зенітка Соняшник
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Андрій ПАВЛОВСЬКИЙ, експерт із соціальної політики.

Попри обурення суспільства владна більшість не припиняє спроб повернути довоєнні норми — податки, перевірки, обмеження, покарання тощо. Для цього Верховна Рада за поданням уряду ухвалила законопроєкт №8401 про скасування пільг з оподаткування, які були запроваджені для малого і середнього бізнесу на час війни.

Підприємці в Україні ледве виживають. Цей закон — нищівний для вітчизняного бізнесу та економіки. Пільгова система оподаткування мала б працювати до кінця війни, а бажано — ще хоча б рік і після неї.

На засіданні робочої групи експерти та свідомі народні обранці намагалися пояснити присутнім провладним депутатам, що зараз нема жодного аргументу, аби повертати «драконівське» оподаткування і перевірки, однак «слуги народу» не збираються враховувати інте-ресів українського бізнесу.

Тим часом у вигляді премій від розміщення коштів колишнього Сбєрбанку росії власникам банку «Авангард» Костянтину Стеценку та Макару Пасенюку виплачено 580 млн гривень.

А для виплати допомоги постраждалим від повені внаслідок підриву Каховської ГЕС Кабінет Міністрів вирішив виділити 560 млн гривень.

Порівняйте ці дві цифри…

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Захисники вдома
Читати
Стрибка, запевняють, не буде
Читати
Епідемії вдалось уникнути
Читати
Агроекспорт тримається
Читати
Розпочали обговорення
Читати
Скалічене дитинство
Читати
Iсторія відваги, історія України
Читати
Задовольняються малим
Читати
Увага: нові правила
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове