Архів
Вівторок,
26 вересня 2023 року

№ 39 (20031)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Молодь здобуває медалі

Микола МОТОРНИЙ.

Сучасне п’ятиборство. Кияни Владислав Чекан і Роман Попов стали срібними призерами чемпіонату світу серед юніорів у місті Друскінінкай (Литва).

У змаганнях з фехтування наша команда була першою, смугу перешкод пройшла з дев’ятим результатом, стала четвертою у плаванні і другою — з лазер-ран. У підсумку українські спортсмени посіли друге місце.

Спортивна гімнастика. Назар Чепурний та Анна Лащевська — чемпіони етапу Кубка світового виклику. В угорському Сомбатхеї, де відбувались змагання, студент ННУФВСУ Назар Чепурний став найкращим з опорного стрибка. На брусах українець здобув «бронзу». Учениця Олімпійського фахового коледжу імені Івана Піддубного Анна Лащевська виборола «золото» із вправ на колоді.

Фігурне катання. Історичною перемогою українського дуету Марія Пінчук і Микита Погорєлов завершилися змагання у танцях на льоду на етапі юніорської серії Гран-прі ISU з фігурного катання у турецькому Стамбулі.

Студенти Харківської державної академії фізичної культури стали другими у ритм-танці, проте після довільної програми змогли піднятися на підсумкове перше місце з результатом 148,82 бала, випередивши на 2,45 бала срібних призерів — американців Йолі Педерсен і Джефрі Чена.

Для України це перше «золото» в юніорській серії Гран-прі з 2015-го, а саме в танцях на льоду перша медаль найвищого ґатунку за останні 12 років.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Нищать усе
Читати
Підлітки «не потрібні»
Читати
Війна вдарила відчутно
Читати
Один спалах закінчився — другий насувається
Читати
З малої можна і треба
Читати
Деолігархізація почекає
Читати
Потрібна підтримка
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове