Архів
Вівторок,
3 жовтня 2023 року

№ 40 (20032)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Жовтень
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Гарний улов

Микола МОТОРНИЙ.

Риболовний спорт. Чемпіонат світу із лову коропа серед чоловіків відбувся у місті Шомар (Франція). Національна збірна України стала чемпіонами та посіла перше місце у світовому рейтингу.

Боротьба. На чемпіонаті світу у Белграді Юлія Ткач (категорія до 59 кг) здобула «срібло». «Бронза» у Василя Михайлова (вільна боротьба, до 79 кг); Ірини Коляденко (до 62 кг + олімпійська ліцензія); Ярослава Фільчакова (греко-римська боротьба, до 82 кг); Жана Беленюка (греко-римська боротьба, до 87 кг + олімпійська ліцензія).

Веслувальний слалом. Чемпіонат світу тривав у Лі Веллі (Велика Британія). Вікторія Ус посіла 13-те місце у жіночому каное і виборола для збірної України олімпійську ліцензію.

Фігурне катання. В угорському Будапешті завершився етап юніорського Гран-прі. «Золото» виграли Ірина Підгайна та Артем Коваль (спортивні танці на льоду). «Срібло» у Віолетти Сєрової та Івана Хобта (парне катання).

Богатирське багатоборство. Збірна команда України (Валерій Газаєв, Володимир Рекша, Віталій Герасимов, Олександр Дубовой, Євген Настенко) посіла перше місце на командному чемпіонаті світу з богатирського багатоборства (спортсмени до 105 кг) у місті Фульда (Німеччина).

Футбол. 27 вересня відбувся матч 1/8 фіналу Кубка України між київськими командами «Оболонь» та «Динамо». Несподіваним переможцем стали «пивовари» (1:0), хоча беззаперечним фаворитом матчу вважались «біло-сині». Проте останні не змогли подолати надійний захист «Оболоні». Ба більше, «пивовари» не лише захищались, а й гостро контратакували. Одна з таких атак завершилася взяттям воріт Руслана Нещерета: на 57-й хвилині Сергій Суханов вивів «Оболонь» уперед. Цей гол дав змогу команді Іващенка здобути перемогу та залишив без Кубка України київських динамівців.

Головний тренер «біло-синіх» Мірча Луческу, коментуючи програш команди, поклав провину виключно на своїх футболістів. «Це проблема їхнього менталітету, — сказав він на післяматчевій конференції. — Кубковий матч — це особливий матч. Тут немає різниці між великими та маленькими клубами. Виграти можна лише, якщо маєш велике бажання, віддаєш усі сили та перебуваєш увесь час сконцентрованим. Ми дали можливість «Оболоні» створити моменти для взяття воріт та відзначитися, пропускали їхні контратаки. Я багатьох гравців не впізнав на полі».

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Зі своїм газом
Читати
Аграрії як потерпали, так і потерпають
Читати
Обмін продовжено
Читати
Поступки для вразливих категорій
Читати
Героям — слава і шана
Читати
Не ходіть у ліс і не паліть траву!
Читати
Бюджетникам не дозволено
Читати
Тавро зрадника довічне
Читати
Роботу мають не всі
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове