Архів
Вівторок,
10 жовтня 2023 року

№ 41 (20033)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вербиченька
  Версія для друку          На головну

Житиме село — житимуть «Сільські вісті»!

ГАЗЕТУ захисту селян України попри передбачення самодіяльних «синоптиків» від влади у складних умовах війни читачі не полишають. Навпаки — наші передплатники стали на захист українського друкованого слова. Чого не скажеш про давнього друга — нинішню Укрпошту.

Понад сто років українські поштовики були з нами, як мовиться, в одній упряжці. Одначе відтоді, як поштарську сумку «надів» топменеджер пан Смілянський, ставши керівником відомства, ця упряжка майже тріснула. І не тільки Смілянський тому вина, а і його «свати» — уряд і, безпосередньо, Міністерство інфраструктури України.

За мовчазної згоди чи підказки цих «сватів» колишня державна пошта «пішла» у найми до приватників. І приватні інтереси взяли гору над державними. І це в умовах запеклої інформаційної війни!

Свій внесок у перемогу пан Смілянський і його покровителі вбачають не в донесенні людям правди про війну, розповідях про захисників Вітчизни, зрештою, не у доставці людям глибинки пенсій, а у випуску поштових марок і приватно-відомчих банківських оборудках. Приїхали?

Ні, ще не приїхали!

Акціонерне товариство «Укр-пошта» робить ще один крок до знищення вітчизняної преси, відтак — відлучення українців від українського слова. Третій місяць поспіль верховна поштова «контора» ніяк не складе ціни своїм захирілим послугам і цинічно зриває відкриття передплати видань на наступний, 2024-й, рік.

Уперше в історії української преси редакції і досі не одержали ні електронних, ні друкованих каталогів!

Якщо це урядове чи президентське завдання, то тоді вітаємо Укрпошту та її незамінного керівника, громадянина України і США пана Смілянського, із його виконанням!

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Відійшла у засвіти «чарівна скрипка»
Читати
Справу скеровано до суду
Читати
Відзначено достойників
Читати
«Підтримка» співвітчизників
Читати
Працюють над очищенням угідь
Читати
Важко жити і вчитися
Читати
Кошти для захисників
Читати
Радіодиктант — у нову дату
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове