Архів
Вівторок,
21 листопада 2023 року

№ 47 (20039)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Знову зимовий мундіаль?

Микола МОТОРНИЙ.

Футбол. Чемпіонат світу з футболу 2034 року прийматиме Саудівська Аравія. Про це повідомив президент Міжнародної федерації футболу (ФІФА) Джанні Інфантіно. Раніше від подання заявки на проведення ЧС-2034 відмовилася Австралія. Після цього у Саудівської Аравії не залишилося конкурентів у боротьбі за проведення турніру.

Проведення мундіалю у Саудівській Аравії з високою ймовірністю означає, що турнір знову відбудеться взимку, як і ЧС-2022 у сусідньому Катарі. Нагадаємо, що фінальний турнір чемпіонату світу-2026 прийматимуть США, Канада та Мексика, а ЧС-2030 — Іспанія, Португалія та Марокко.

Хокей. Міжнародна федерація хокею опублікувала відбіркові групи Олімпіади-2026, що проходитиме в італійських містах Мілан і Кортіна-д’Ампеццо. Збірна України потрапила до квартету групи «J» разом із Польщею та Кореєю, а ще один учасник визначиться пізніше. Матчі відбудуться у Польщі в лютому 2024 року. Тільки переможець групи продовжить боротьбу за вихід на Олімпіаду та зіграє у фінальному відбірковому турнірі. Хокейна збірна України лише одного разу за історію виступала на Олімпіаді. 2002-го наша команда посіла 10-те місце.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Готували упокорення голодом
Читати
Усе «їсть» інфляція
Читати
НКРЕКП спростовує
Читати
Виїхали? Забезпечуйте себе самі
Читати
Напрямок — Європа
Читати
Діабет усе більш масовий
Читати
Збудник міг бути у воді
Читати
Знову АЧС
Читати
Дунай збільшує потужності
Читати





 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове