Архів
Середа,
27 грудня 2023 року

№ 52 (20044)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Соняшник
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Наша краса і слава

Микола МОТОРНИЙ.

У НОК України. В Олімпійському домі відбулося нагородження переможниці конкурсу «Жінки та спорт» у номінації «Краса та слава» Ольги Харлан — олімпійської чемпіонки, шестиразової переможниці першостей світу та восьмиразової чемпіонки Європи. Із заслуженою відзнакою лідера збірної України з фехтування на шаблях привітав президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт.

Біатлон. Юніорський Кубок відбувся у Ріднаун-Валь-Ріданна (Італія). Українські спортсмени Степан Кінаш, Владислав Чихарь, Олександра Меркушина, Олена Городна виграли золоті медалі у змішаній естафеті 4x6 км.

Санний спорт. Антон Дукач фінішував третім на одномісних санях на змаганнях Кубка націй, що завершився у Вістлері (Канада).

Лижні гонки. Континентальний кубок триває у словацькому місті Штребське Плесо. Дві золоті медалі здобула Вікторія Олех. Спочатку вона фінішувала першою на дистанції 10 км класичним стилем, а потім відзначилася у спринті на 1,4 км вільним стилем. Третю золоту нагороду до скарбнички нашої команди поклав Дмитро Драгун (спринт на 1,4 км вільним стилем). «Срібло» у Софії Шкатули (10 км класичним стилем) та Андрія Доценка (10 км класикою та спринт 1,4 км вільним стилем). Дві бронзові медалі виборола Анастасія Іванченко (10 км класикою та спринт на 1,4 км вільним стилем).

Фехтування. На етапі Кубка світу з фехтування на шпагах серед юніорів, що відбувся в місті Бургос (Іспанія), бронзову медаль здобула Аліна Дмитрук. На етапі Кубка світу з фехтування на шаблях серед юніорів бронзовим призером став Дарій Лукашенко.

Від початку 2023 року в олімпійських видах спорту наші атлети вибороли 1515 нагород: 506 золотих, 484 срібні і 525 бронзових.

Футбол. У швейцарському Ньоні відбулось жеребкування 1/16 Ліги Європи. Зокрема, свого суперника дізнався «Шахтар». «Гірники» поїдуть до Франції, щоб провести матч із клубом «Марсель». Серед інших пар варто відзначити протистояння «Роми» та «Феєнорда», які зіграють між собою третій сезон поспіль. Повні результати жеребкування: «Феєнорд» — «Рома», «Мілан» — «Ренн», «Ланс» — «Фрайбург», «Янг Бойз» — «Спортинг», «Бенфіка» — «Тулуза», «Брага» — «Карабах», «Галатасарай» — «Спарта», «Шахтар» — «Марсель». Перші матчі 1/16 фіналу Ліги Європи стартують 15 лютого, а матчі-відповіді — 22 лютого 2024 року.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Картки ще дійсні
Читати
Повертають землі до життя
Читати
Різдво в неволі
Читати
Під захистом війська
Читати
Перелік розширився
Читати
Спорожніли села
Читати





 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове