Архів
Вівторок,
23 січня 2024 року

№ 4 (20048)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Соняшник
  Версія для друку          На головну

Пудрять мізки передплатникам

Микола ЮРЧИШИН.

ЦЕ БУВ не просто телефонний дзвінок, а крик душі нашого давнього передплатника Івана Петровича Сліпченка із села Піски Миргородського району Полтавщини: «Торік у листопаді я передплатив на перше півріччя 2024-го «Сільські вісті» за індексом 91213. Та ось у січні листоноша сказала, що я не одержуватиму улюбленої «Селяночки» в цьому місяці, бо вона не виходитиме друком. Доставлятиме її, мовляв, тільки з лютого. «Хіба таке може бути, я ж сплатив гроші за пів року. Ось документи», — показую їй квитанцію про передплату. «У цьому житті все може бути», — почув у відповідь. Виникає запитання: скільки можна пудрити ось так мізки передплатникам і не нести за це жодної відповідальності?»

— Ми розберемося, і винним буде непереливки, — запевнила кореспондента «СВ» фахівець передплатного відділу Полтавської обласної філії Укрпошти Тетяна Іванівна. — Чекайте на результати, про які ми неодмінно повідомимо редакцію.

Заодно Тетяна Іванівна поінформувала про вжиті заходи щодо скарг передплатників «СВ» Марії Кирилівни Грози із Полтави та Григорія Петровича Лісового з села Хорошки Оржицької територіальної громади Лубенського району. Вони нарікали на те, що їм не надійшли 1-й та 2-й номери «Сільських вістей» за січень. Газети доставили, перед ними вибачились.

У подібній ситуації опинилась і постійна читачка газети Лідія Олександрівна Буйвал із Павлограда на Дніпропетровщині, котра в січні не одержала жодного номера «СВ». Після втручання редакції листоноша Олена принесла недоодержані номери і пообіцяла, що більше такого не повториться.

На початку січня зателефонувала незмінна шанувальниця «Сільських вістей» Людмила Іванівна Бондарук із Луканівки Кривоозерської селищної громади Первомайського району Миколаївщини. Бідкалася, що ніяк не може піймати листонош із пересувної пошти, аби передплатити «СВ» на п’ять місяців із лютого, бо з січня не встигла.

Ситуацію владнала Ірина Василівна — спеціаліст відділу передплати Миколаївської обласної філії Укрпошти. Вона зателефонувала листоноші ПВЗ, котра обслуговує цю дільницю, щоб та негайно передплатила Л. Бондарук «Сільські вісті» і повідомила їй для контакту на майбутнє свій номер телефону.

І ось радісний голос у слухавці Людмили Іванівни: «Дякую, я вже з газетою».

Обурливого листа надіслав до редакції Володимир Іванович Сотник із селища Холми Корюківського району Чернігівщини. «У нашому населеному пункті проживає понад 2600 мешканців. Раніше його обслуговувало п’ять листонош, нині залишилась одна, яка періодичні видання доставлятиме разом із пенсією, тобто раз на місяць. Бо частіше це робити просто фізично неможливо. Пане Смілянський, схаменіться! Поверніть листонош!», — закликає передплатник.

«Я проживаю на хуторі Степанівка, що входить до складу села Вишнівчик Перемишльської територіальної громади Львівщини, — телефонує до редакції багаторічна передплатниця «СВ» Надія Петрівна Климковська. — Наш регіон у січні сильно засипало снігом. Дорогу до Вишнівчика розчистили, і туди двічі на тиждень — у вівторок та четвер — регулярно доставляють кореспонденцію. До мого хутора ніхто дороги прогортати і не думав. Я набралася сміливості і пішла глибоким снігом три кілометри, щоб отримати два перших січневих номери «Сільських вістей». Але їх у Вишнівчик не доставили, хоч інші видання привезли. Мало не плачу — як так можна підводити людей!».

«Нехай передплатниця не переймається, всі газети жінці будуть доставлені на хутір, — запевнила мене у телефонній розмові головний спеціаліст відділу передплати Львівської обласної філії Укрпошти Оксана Богданівна. — Я візьму це під свій особистий контроль».

Що ж, чекаємо на позитивні результати.

Скаржилися до редакції передплатники «Сільських вістей» Анатолій Іларіонович Ружин із Нетішина та Володимир Давидович Музика із Полонного Хмельниччини, які досі не одержали двох перших січневих номерів «СВ».

Після дзвінка з редакції фахівець передплатного відділу Хмельницької обласної філії Укрпошти Ольга Віталіївна повідомила, що А. Ружину принесли два недоотримані номери, а от В. Музиці доставили лише 1-й номер, а 2-й одержить незабаром, бо він випадково потрапив за іншою адресою.

Добре, коли добре все закінчується. А проблема з доставкою «СВ» і надалі не залишатиметься поза нашою увагою.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Нема чим платити
Читати
Просять виїхати
Читати
Не оформили — значить, відмовилися
Читати
Допомога переселенцям
Читати
Ціна росте
Читати
Різниця величезна
Читати
Безбожно грабують
Читати
Відшкодують не все
Читати
Потрібні кваліфіковані працівники
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове