Архів
Вівторок,
20 лютого 2024 року

№ 8 (20052)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну
  • Кримінал

Смертельний бізнес

Олександр
ВИНОГРАДІВСЬКИЙ

Одеська область.

ПРАЦІВНИКИ обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох жителів Роздільнянського району за фактом незаконного виготовлення та збуту алкогольних напоїв, що призвело до масового отруєння та смерті людей.

Слідство встановило, що обвинувачений підзаробляв на продажу алкоголю, який виготовляв у домашніх умовах із використанням небезпечного для життя метилового спирту. Придбавши через Інтернет метанол, чоловік незаконно виготовив алкогольні напої під виглядом горілки, які збув знайомій продавчині продуктового магазину. Та своєю чергою реалізовувала в роздріб місцевим покупцям.

Унаслідок вживання виготовлених із метилового спирту алкогольних напоїв померло 8 жителів села та ще четверо отримали отруєння. Під час проведених обшуків правоохоронці виявили та вилучили залишки небезпечних для життя алкогольних напоїв.

Водночас установлено місцеперебування та особу постачальника сировини, котрий реалізовував спиртовмісну продукцію, зокрема метанол, по всій території України. В ході обушків за місцем його незаконної діяльності в м. Дніпрі вилучено близько 6 тонн спиртовмісної продукції, з яких 2 тонни метанолу.

Вироком суду постачальника визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1-ю ст. 204-ї КК України. Усіх підозрюваних чекає суд.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Знекровлена українська економіка
Читати
Зміни для ВПО
Читати
Iдентифікація триває
Читати
Спостерігається відтік депозитів
Читати
У пріоритеті зернобобові
Читати
Війна як заробіток
Читати
«Коридор» працює
Читати
Резонансний закон підписано
Читати
Сума зростає щодня
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове