Архів
Вівторок,
20 лютого 2024 року

№ 8 (20052)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

З медалями та ліцензіями

Микола МОТОРНИЙ.

Фехтування. Блискучою перемогою українки Ольги Харлан завершилася індивідуальна першість на Кубку світу з фехтування на шаблях серед жінок. «Золото», яке виборола наша титулована шаблістка у Лімі (Перу), стало її 14-ю нагородою найвищого ґатунку і 31-ю загалом на змаганнях такого рівня.

Стрибки у воду і синхронне плавання. На світовій першості, яка відбулася в катарському місті Доха, «сріблом» відзначилися українські синхроністки в акробатичній групі. Двома «бронзами» порадували стрибуни у воду: спочатку Олексій Середа разом із Кирилом Болюхом у синхронних стрибках із вишки, а потім Олексій Середа в одиночному розряді на вишці. Крім того, маємо шість олімпійських ліцензій з усіх видів стрибків у воду.

Важка атлетика. На чемпіонаті Європи в Софії (Болгарія) українські спортсмени вибороли 6 медалей. У вазі до 64 кг Ганна Давидова здобула «золото» у сумі двоборства та 2 «срібла»: у ривку та у поштовху. Світлана Самуляк виграла «золото» у ривку (101 кг), «срібло» у сумі двоборства (219 кг), «бронзу» у поштовху (118 кг).

Футбол. Донецький «Шахтар» обмінявся голами з французьким «Марселем» у першому матчі плей-оф Ліги Європи УЄФА. Домашня зустріч гірників на «Фолькспаркштадіоні» (Гамбург, Німеччина) завершилася з рахунком 2:2. У складі номінальних господарів відзначилися Микола Матвієнко (68-ма хвилина) та Егіналду (90+3), у гостей — П’єр-Емерік Обамеянг (64) та Іліман Ндіає (90).

Повторний поєдинок відбудеться 22 лютого.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Знекровлена українська економіка
Читати
Зміни для ВПО
Читати
Iдентифікація триває
Читати
Спостерігається відтік депозитів
Читати
У пріоритеті зернобобові
Читати
Війна як заробіток
Читати
«Коридор» працює
Читати
Резонансний закон підписано
Читати
Сума зростає щодня
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове