Архів
Вівторок,
11 червня 2024 року

№ 24 (20068)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Калейдоскоп перемог

Микола МОТОРНИЙ.

Веслування. Українці здобули 5 медалей (2-2-1) на Кубку світу з веслувального марафону, що відбувся у Бранденбурзі (Німеччина). Два «золота» виборола рівненська веслувальниця Олена Циганкова (каное-одиночка, 3,4 та 15,4 км).

Спортивна гімнастика. У словенському Копері завершився етап Кубка світу. Першого дня фіналів українці здобули 5 нагород. Другого — ще 2. Зокрема, Іллі Ковтуну не було рівних у вправах на паралельних брусах — «золото». Анна Лащевська виборола «срібло» у вправах на колоді.

Синхронне плавання. У канадському Мархамі відбувся етап Кубка світу з артистичного плавання. У довільній програмі Владислава та Марина Алексіїви стали третіми. Дівчата вдруге в цьому змагальному сезоні піднялися на подіум Кубка світу. Цей результат допоміг їм потрапити до 12 найкращих дуетів, що змагатимуться у Суперфіналі Кубка світу. Після нагородження сестри подякували усім, хто причетний до їхнього успіху. Свої нагороди вони присвятили рідному Харкову, який щодня обстрілюють російські окупанти.

Фехтування. У заключний день молодіжного чемпіонату Європи в турецькій Анталії українська четвірка шпажисток у складі Емілі Конрад, Анни Максименко, Поліни Кулешової та Аліни Дмитрук виборола золоту нагороду. Це перша наша командна нагорода найвищого ґатунку за історію молодіжних чемпіонатів Європи. Бронзовими медалістами стала чоловіча команда шпажистів. У поєдинку за третє місце Андрій Опанасенко, Микита Кошман, Михайло Краснюк та Максим Перчук перемогли однолітків зі Швейцарії.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Перерахують автоматично
Читати
Збитки неосяжні
Читати
Менше зерна, більше металу
Читати
Ворогу на конвенції начхати
Читати
У пріоритеті — ОПК та енергетика
Читати
Лідирує Київщина
Читати
Золоту курку — за пів копійки
Читати
Країна-кат
Читати
Розвивається свинарство
Читати
Переважають бензинові авто
Читати





 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове