Архів
Вівторок,
2 липня 2024 року

№ 27 (20071)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Липень
  Версія для друку          На головну
  • Кримінал

Пропонується шлюб. Дорого.

Дарія КОВАЛЕНКО.

КОЛИ на обрії світяться гроші, реалії іноді перевершують найсміливіші вигадки фантастів. Молода пані з Коломиї, що на Івано-Франківщині, навряд чи у свої 26 років перечитала багато детективів. Але, користуючись своєю інвалідністю з дитинства першої групи, спромоглася на справді карколомну детективну історію: відчувши «віяння часу», вирішила заробити на ухилянтах, сприяючи незаконному виїзду військовозобов’язаних чоловіків за межі України. Пані укладала фіктивні шлюби за «скромну» винагороду — 4 тисячі доларів США.

Першою спробою була реєстрація фіктивного шлюбу з 26-річним мешканцем села Мишин Коломийського району. «Невдовзі подружжя виїхало за кордон, начебто у весільну подорож. Надалі в Україну повернулась лише жінка й одразу подала на розлучення. А за тиждень вона уклала новий шлюб із 33-річним мешканцем Івано-Франківська, з яким також планувала виїхала за межі України. Однак її бурхливе особисте життя зацікавило правоохоронців», — інформують у поліції.

Протиправну діяльність фігурантки викрили слідчі Коломийського райвідділу поліції. Під час обшуків у телефоні жінки виявили листування з «клієнтами».

За незаконне переправлення осіб через державний кордон України мешканці Коломиї загрожує тюремне ув’язнення. Прокуратура проситиме суд обрати підозрюваній запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Україна жнивує
Читати
Рейдери підіймають голови
Читати
Ворог посилює терор
Читати
Продовжено тимчасовий захист
Читати
«Тінь» накриває
Читати
Недбалість чи свідоме ігнорування?
Читати
У ДСНС повноправний очільник
Читати
Працюють над поліпшенням зв’язку
Читати
Сплюндрований регіон
Читати
Бранці вже вдома
Читати
Проміжні автопідсумки
Читати





 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове