Вівторок,
17 вересня 2024 року

№ 38 (20082)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Футбол

Друга поразка

Микола МОТОРНИЙ.

Ліга націй. Дивізіон В.

Другий тур.

Чехія — Україна 3:2. Голи: Шульц, 21, 45+2, Соучек, 79, — Ванат, 37, Судаков, 84.

ЗІ ЗБІРНОЮ Чехії, яка напередодні розгромно поступилася Грузії (1:4), українці зустрічалися втретє в офіційних матчах. Обидві попередні очні зустрічі відбувалися в Лізі націй 2018 року та завершувались мінімальними перемогами «синьо-жовтих».

Перший тайм розпочався активними діями Чехії. Підопічні Івана Гашека тиснули і, як результат, зуміли відкрити рахунок. Павел Шульц відправив м’яч у ворота з близької відстані.

Українцям знадобилося 15 хвилин, щоб зрівняти рахунок. На 37 хвилині Микола Шапаренко віддав ідеальну передачу Владиславу Ванату, і той із близької відстані головою спрямував м’яч у центр воріт — 1:1.

Однак через 10 хвилин чехи знову вийшли вперед. Павел Щульц пробив у правий нижній кут воріт, і Анатолій Трубін не зміг дотягнутися до м’яча. Рахунок став 1:2.

У другому таймі обидві команди активно атакували. На 80 хвилині чехи заробили пенальті, і Томаш Соучек успішно його реалізував — 1:3.

Через чотири хвилини після вдалої передачі Віктора Циганкова Георгій Судаков головою вгатив м’яч у правий нижній кут воріт чеської збірної, скоротивши різницю в рахунку. Але подальші спроби синьо-жовтих звести матч хоча б до нічиєї були невдалими. У підсумку програш — 2:3.

На післяматчевому інтерв’ю головний тренер української збірної заявив, що основною причиною поразки стали помилки в захисті. «Ми засмучені результатом, адже програли важливий для нас матч, — сказав Сергій Ребров. — Але я вдячний гравцям, вони намагалися врятувати поєдинок… Я працюю зі збірною понад рік. За цей період, якщо не брати чемпіонат Європи, я зустрічався з футболістами максимум три тижні. Тому це дуже важко. Упевнений, нам є над чим працювати. Будемо виправляти наші помилки… У відставку поки що не йду».

Нагадаємо, раніше підопічні Сергія Реброва зазнали поразки від збірної Албанії (1:2). Після перемоги Грузії над Албанією (1:0) у матчі 10 вересня збірна України посідає останнє, четверте, місце у квартеті В1.

Грузія — 6 очок (2 матчі), 5:1 (різниця голів).

Албанія — 3 (2), 2:2.

Чехія — 3 (2), 4:6.

Україна — 0 (2), 3:5.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Очисні споруди «мають впоратися»
Читати
Готуються приймати паломників
Читати
У фокусі — бюджет
Читати
Пшениці найбільше
Читати
Загроза посилюється
Читати
Визволили з полону
Читати
Виплавка сталі знизилася
Читати
Перестановка доданків
Читати
Зрадники всередині
Читати
З математикою проблеми
Читати
На аферистів знаходять управу
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове