Вівторок,
17 вересня 2024 року

№ 38 (20082)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну

Працюють, як мокре горить

Микола ЮРЧИШИН.

ТРИВОЖНОГО листа надіслав до редакції Юрій Миколайович Штика з міста Боярка Фастівського району Київщини: «Кілька десятиліть моя мама Марія Архипівна Штика була постійною передплатницею «Сільських вістей». Оскільки я проживаю з нею в одній квартирі, то теж активно долучився до читання «Селяночки». Мені дуже подобається ця газети. Різноманіття цікавих матеріалів, правдивість і відвертість, ділова критика на адресу влади наповнюють її сторінки. Тому без вагань передплатив нашу улюблену газету на ім’я матері на друге півріччя 2024-го. Хоч із великим запізненням, «СВ» у липні нам усе-таки доставляли. Аж поки в нашу сім’ю не постукало горе: наприкінці липня померла мама. Ще встигли доставити «Сільські вісті» №32 за 6 серпня. А далі — жодного номера. На пошті пояснили дуже просто — не стало матері, нема й газети. Як це так? Ми ж за неї гроші заплатили. Допоможіть!»

Цей лист надзвичайно обурив пані Владиславу — фахівця передплатного відділу Київської міської (обласної) філії Укрпошти. Пообіцяла негайно розібратися з цим ганебним вчинком місцевих поштовиків, змусити їх відшукати недоодержані номери і доставити синові Марії Архипівни. Дістанеться винним на горіхи, пообіцяла відповідальна працівниця.

Заодно пані Влада поінформувала редакцію щодо попередніх скарг киян Станіслава Сигизмундовича Снідевича та Тамари Минівни Ніконенко, котрим не доставили деяких номерів газети за серпень. Нині цю прогалину ліквідовано. Недоотримані номери читачам вручили, перед ними вибачилися. Надалі газети доставляють регулярно.

Невтішний дзвінок із Біляївки Одеської області від постійної передплатниці «Сільських вістей» Любові Андріївни Завади: «Що це таке коїться? Наші поштовики працюють, як мокре горить. 36-й номер «СВ» мені доставили, а 35-го і досі нема. Ніде нічого добитися не можу».

Телефоную керівникові передплатного відділу Одеської обласної філії Укрпошти пані Вікторії. Вона пообіцяла негайно розібратись і про вжиті заходи повідомити редакцію.

Гнівні листи на адресу місцевих поштовиків надійшли з Дніпропетровщини. Скаржиться Михайло Михайлович Гармаш із Лозуватки Криворізького району: «Останній номер «Сільських вістей» одержав за 6 серпня. І на цьому — гаплик. Запитав на пошті, у чому річ. Відповіли коротко: «Газети на вашу адресу більше не надходять». Це звичайнісінький абсурд. Я ж передплатив «СВ» до кінця року за індексом 91213».

У точнісінько такій же ситуації опинилася давня передплатниця «СВ» із села Троїцьке Павло-градського району Валентина Михайлівна Можайська. Їй також перестали доставляти «Сільські вісті» після 6 серпня.

Головний спеціаліст відділу передплати Дніпропетровської обласної філії Укрпошти пані Катерина запевнила кореспондента «СВ», що неодмінно знайде винних у такій дрімучій тяганині й дасть їм добрячого прочухана. А недоотримані номери, пообіцяла, будуть доставлені адресатам.

Лист-роздум надійшов до редакції від багаторічного передплатника «СВ» приватного підприємця із міста Сміла Черкаської області Сергія Володимировича Кирпенка: «Я пишу вам, аби повідомити, що є передплатником вашої газети і дуже з того задоволений. Однак, на жаль, отримую «Сільські вісті» нерегулярно або із запізненням, оскільки газета чомусь не завше надходить до моєї поштової скриньки. Це при тому, що відділення пошти 20706 за адресою вулиця Богдана Хмельницького, 49-Г у нашому місті розташоване лише за кількасот метрів од мого багатоквартирного будинку. Прошу посприяти, аби я міг нарешті користуватися послугами відділення Укрпошти і читати мою улюблену газету».

Я ознайомив із цим листом пані Ольгу — головного спеціаліста відділу передплати Черкаської обласної філії Укрпошти. Вона пообіцяла негайно втрутитись у цю справу і навести у Смілі належний лад. А про вжиті заходи неодмінно повідомити редакцію.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Очисні споруди «мають впоратися»
Читати
Готуються приймати паломників
Читати
У фокусі — бюджет
Читати
Пшениці найбільше
Читати
Загроза посилюється
Читати
Визволили з полону
Читати
Виплавка сталі знизилася
Читати
Перестановка доданків
Читати
Зрадники всередині
Читати
З математикою проблеми
Читати
На аферистів знаходять управу
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове