|
|
|||||||
|
||||||||
|
||||||||
| ||||||||
|
Смородина золотиста У СВІТІ налічується понад 140 видів смородини. Але більшість із них становлять інтерес переважно для вчених. І все ж один малопоширений вид заслуговує на те,...
Запорука довголіття дерева МОЖНА регулярно боротися з комахами-шкідниками, обкопувати плодові й удобрювати ділянку, але, якщо стовбур чорніє, весь у тріщинах і ранах, дерево буде хворіти...
Догляд за індиками СЕРЕД пернатої живності, яку вирощують господарі на подвір’ї, все частіше можна побачити поважних індиків.Догляд за цією птицею нескладний. Її годують...
Коли холодно в помешканні НЕ ЛИШЕ В МІСТАХ, де люди мешкають переважно в багатоквартирних будинках, а й у селах, де відсутнє газове опалення і гріються завдяки пічці чи грубці, спалюючи...
Соковитий лимон ЩОБ отримати з лимона якомога більше соку, перед тим як вичавити, покладіть його в гарячу воду на 5 хв.Якщо розрізаний лимон почав засихати, опустіть...
Домашній плавлений сир Після публікації в «ДГ» рецептів приготування домашнього твердого сиру кілька чоловік зателефонували до нас із проханням нагадати спосіб виготовлення плавленого....
| САМЕ час підготувати плодові і ягідні культури до довготривалого холодного періоду. Тому аж два матеріали в наступному куточку ми присвятимо цій темі. Як уберегти плодові від морозу, сонячних опіків, зайців та різних шкідників — ось питання першого. Садівникові ще рано відпочивати: озброївшись щіткою для побілки та приготувавши необхідні матеріали для утеплення, він має добряче попотіти на обійсті, щоб фруктові дерева і кущі віддячили наступного сезону щедрим урожаєм. Слід попоходити і коло виноградника. Аякже, ніженка: і укрити його треба належним чином, і обрізати правильно, видаливши уражені хворобами та шкідниками пагони, а не просто бездумно чикрижачи. Ще й підгодівлі на зиму лоза потребує, і теж не абиякої. Важливо дотримуватись і строків проведення кожної операції. Щодо кожної дамо кваліфіковану пораду. Ще один матеріал буде «смачний» — про вареники і пельмені, точніше, тісто для них. Та що там може бути нового, зневажливо пхикне якась досвідчена господиня. Але ж нічого не стоїть на місці, й кулінарія теж. Сподіваємося, вам припадуть до смаку вироби з тіста на мінералці та інші.
|