Архів
П’ятниця,
22 травня 2020 року

№ 37 (19785)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Відгомін війни

Шукаю могилу батька

МАЙЖЕ 30 років, продовжуючи справу свого брата, шукаю будь-яку інформацію про те, де похований наш батько Василь Дмитрович Хобзей, уродженець села Тучапи Снятинського району Івано-Франківської області.

Зі слів однополчанина, тато загинув у Польщі в бою під час проведення Вісло-Одерської операції неподалік Кракова у січні 1945-го. Я зверталась у різні інстанції, але так і не довідалась, де знаходиться його могила.

З року в рік усе менше в живих ветеранів-фронтовиків, відійшли у вічність наші матері, відходять і діти загиблих воїнів. Мільйони таких, як наш тато, не повернулися до рідного дому. І ми не можемо про них забути. Тому дуже хочу розшукати батькову могилу, щоб вклонитись його світлій пам’яті.

Ольга ГРИЦЮК.

с. Драгасимів

Снятинського району

Івано-Франківської області.

 

Прошу допомогти знайти місце поховання мого дядька Петра Федоровича Кучера, 1918-го р. н., уродженця села Будилка Лебединського району Сумщини. Можливо, був призваний до війська з Харкова. Де загинув і похований, не маємо жодної інформації. Відгукніться, будь ласка, якщо комусь відома його доля.

Олександр КУЧЕР.

м. Охтирка

Сумської області.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове