П’ятниця, 26 червня 2020 року № 47 (19795)
http://silskivisti.kiev.ua/19795/print.php?n=45882

  • Репліка

Можна не дякувати

Віталій НАЗАРЕНКО.

Чернігівська область.

Фото автора.

НАЧАЛЬНИК обласного управління патрульної поліції Анд­рій Думич два місяці розглядав заяву ніжинського активіста Євгена Коновальчука і складений патрульними з Борзнянського відділу акт обстеження аварійної ділянки дороги Т-25-14 «Ніжин — Бахмач — Дмитрівка». І розглядав би ще півроку, якби не численні скарги на гарячу лінію…

Все, на що спромігся головний патрульний Чернігівщини, — це на ось таку відписку: «У зв’язку з тим, що для повного розгляду потрібно встановити, яка підрядна організація та посадова особа відповідальні за експлуатаційне утримання вищевказаної ділянки автомобільної дороги, управлінням патрульної поліції в Чернігівській області було направлено запит від 07.05.2020 року до Служби автомобільних доріг в Чернігівській області».

Минуло ще півтора місяця з моменту запиту, а облавтодор мовчить. Ігнорує навіть поліцію! Не хочеться думати, що Андрій Думич не воліє накладати штраф на балансоутримувача. Мабуть, у поліції стільки справ, що нема часу з’ясувати, хто ж врешті-решт відповідає за належний стан доріг обласного значення. Тож ми полегшимо роботу головному патрульному і назвемо цю таємну організацію. Це (барабанний дріб)… — Управління капітального будівництва Чернігівської ОДА. Не дякуйте за цю інформацію, панове поліцейські, — просто виконуйте свою роботу!