Архів
П’ятниця,
31 липня 2020 року

№ 57 (19805)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:КриницяНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Визначилися учасники Ліги Європи

Микола МОТОРНИЙ.

Теніс. Харків’янка Анастасія Шошина стала чемпіонкою у парному розряді чемпіонату Польщі з тенісу. На турнірі у Битомі представниця України виступала разом з Паулою Канею-Ходунь. У фіналі українсько-польська пара, посіяна під першим номером, обіграла польський дует Магдалена Френх/Мартіна Кубка — 7:6 (7:5), 7:5. В одиночному розряді Анастасія зупинилася у півфіналі, поступившись майбутній переможниці Магдалені Френх.

Шошина вже понад місяць виступає у польській серії турнірів. Харків’янка виграла змагання у Гданську, стала фіналісткою у Щецині та дійшла до півфіналу у Вроцлаві.

Бокс. Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC Василь Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів легкої ваги планети за версією авторитетного сайту Boxingtalk. На 35-му місці у цьому списку розташувався ще один українець — Денис Берінчик.

* * *

В Одесі завершився чемпіонат України з таїландського боксу Муей Тай серед дорослих, юніорів і юнаків. За нагороди змагалося майже 400 спортсменів із 18 областей. Змагання відбулися з дотриманням усіх карантинних вимог, рекомендованих МОЗ України.

Перше загальнокомандне місце здобули представники Одеської області. Другими фінішували спортсмени Дніпропетровщини. Треті — столичні боксери

Футбол. У фіналі плей-оф УПЛ на столичному НСК «Олімпійський» ковалівський «Колос» у додатковий час із рахунком 1:0 переміг ФК «Маріуполь» завдяки голу Дениса Антюха на 95-й хвилині зустрічі після результативного пасу у воротарський майданчик форварда «хліборобів» Володимира Лисенка. «Колос» виборов перепустку до другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи, жеребкування якого відбудеться 31 серпня, а матч — 17 вересня.

Нагадаємо, Україну у Лізі Європи представлятимуть три клуби. Крім дебютанта єврокубків «Колоса», четверта команда УПЛ сезону чернігівська «Десна» розпочне виступ у Лізі Європи з третього кваліфікаційного етапу, а бронзовий призер луганська «Зоря» напряму потрапила до основної сітки турніру.

* * *

Чемпіонат України. Перша ліга. Сезон-2019—2020. Фінішували матчі 27-го туру. Закарпатський «Минай» обіграв на своєму полі «Гірник-Спорт» — 1:0 і вийшов на перше місце. У складі господарів відзначився Пиняшко. Результати інших важливих поєдинків туру: «Кремінь» (м. Кременчук Полтавської області) — «Рух» (м. Львів) — 0:1, «Прикарпаття» (м. Івано-Франківськ) — «Агробізнес» (м. Волочиськ Хмельницької області) — 0:1, ПФК «Миколаїв» — «Металіст-1925» — 3:2, «Волинь» (м. Луцьк) — «Металург» (м. Запоріжжя) — 5:0.

Турнірне становище лідерів: 1. «Минай» — 56 (27), 2. «Інгулець»— 54 (26), 3. «Агробізнес» — 53 (27), 4. «Волинь» — 51 (27), 5. «Рух» — 51 (26), 6. «Металіст-1925» — 47 (27), 7. «Оболонь» — 46 (26).

* * *

Друга ліга. Визначилися пари, які зіграють за право виступати наступного сезону у Першій лізі чемпіонату України. Жеребкування відбулося у столичному Будинку футболу. У процедурі взяв участь відомий ексхавбек київського «Динамо» Павло Яковенко. За право виступати у Першій лізі від групи «А» Другої ліги змагатиметься рівненський «Верес», а від групи «В» — команда «Альянс» (смт Липова Долина Сумської області).

Команди зустрінуться з представниками Першої ліги, які посядуть 15-те і 16-те місця. Плей-оф складатиметься з двох матчів, які триватимуть 15-го і 19 серпня.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Обіцяють, що все буде на місці
Читати
Смерть наздогнала не в бою
Читати
За «цікавими цінами»
Читати
Входить — і виходить
Читати
Не встигають
Читати
Кінець «епохи бідності» відкладається
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове