Архів
П’ятниця,
8 жовтня 2021 року

№ 74 (19922)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Наша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Пам’яті полтавця

Микола МОТОРНИЙ.

Європейський тиждень спорту. На території Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького відбулися масові забіги на дистанції 1000 метрів для жінок та 1000 і 3000 метрів для чоловіків залежно від віку. Цей традиційний спортивно-оздоровчий захід під гаслом «Спорт — це міць та сила, для душі й для тіла», який провадиться з 2018 року, присвячується пам’яті вихідця з Полтавщини генерал-лейтенанта Олексія Бутовського (1838-1917) — педагога, науковця, громадського діяча, члена першого складу Міжнародного олімпійського комітету.

Перша група, що вийшла на старт, складалася з керівного складу Національної академії. З урахуванням обмежень щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 надалі відбулося понад 50 забігів. Призери і переможці змагань відзначені грамотами, медалями, кубками та призами.

Боротьба. В Осло (Норвегія) триває чемпіонат світу зі спортивної боротьби. Наші атлети розпочали змагання двома бронзовими медалями. Так, одеський борець вільного стилю Магамед Закарієв став бронзовим призером світової першості у ваговій категорії до 97 кг. Бронзова призерка у ваговій категорії до 55 кг — львів’янка Олександра Хоменець. У двоборстві за третє місце вона подолала дворазову чемпіонку Європи з Росії Ольгу Хорошавцеву.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Відчинили скриньку Пандори
Читати
Підвищення на 200 гривень
Читати
Борги катастрофічні
Читати
Начебто будемо з теплом
Читати
В Україні поліомієліт
Читати
Браконьєрам на замітку
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове