Архів
Вівторок,
22 лютого 2022 року

№ 14 (19958)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Криниця
  Версія для друку          На головну
  • Пригода

В’язні крижини

Галина ВЕРНИГОРА.

ДНЯМИ у селі Глібівка Димерської ОТГ на Київському водосховищі двоє хлопців, 15 і 18 років, потрапили у біду. Якоїсь миті крижина під їхніми ногами відкололась і понесла їх усе далі й далі од берега.

Добре, що неподалік були люди, які це побачили. На місце інциденту прибув черговий караул 38-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Димер. На той час хлопців віднесло на майже пів кілометра, їх човном доправили на берег. Одного рятувальники витягли з води — він уже провалився у воду та щосили боровся за життя, чіпляючись за крижину. Відчайдуха відвезли до лікарні для обстеження.

Ця історія все ж зі щасливим кінцем. Так само, як і та, що не так давно сталася за схожих обставин на Дніпропетровщині. У Саксаганському районі міста Кривий Ріг на затоці річки Саксагань під час прогулянки льодом на відстані 4 м від берега провалилися у воду двоє підлітків. Хлопчиків витягли з води на берег 14-річний підліток і випадковий перехожий. А втім, є випадки і більш трагічні… Лід нині вже тонкий і крихкий. Чи варто випробовувати долю, розважаючись та рибалячи на водоймах?

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
«Крадівництво» набирає обертів
Читати
Iнтернету — території
Читати
Iмпорт палива триває
Читати
Тим, хто потребує
Читати
Чехія приваблює
Читати
Як викликати «швидку»
Читати
Компенсують відтік капіталу
Читати
Теплиці під загрозою знищення
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове