Архів
Вівторок,
20 червня 2023 року

№ 25 (20017)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я

Пост здоров’я

Cторінку підготував
Микола ЮРЧИШИН.


Версія для друку          До списку статтей

Смажити на салі чи олії?

Петро ГЛУЩЕНКО, мікробіолог.

ПІД час смаження на олії в ній утворюється багато канцерогенів, які з пательні легко й у великій кількості вбирають у себе страви.

Менше канцерогенів виникає при смаженні на салі. Воно лише утворює жирну плівку, не даючи продуктам прилипати.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове