Вівторок, 7 листопада 2023 року № 45 (20037)
http://silskivisti.kiev.ua/20037/print.php?n=53334

  • Добра вість

Менше стоятимуть в дорозі

Олександр
ВИНОГРАДІВСЬКИЙ.

Одеська область.

ЛОГІСТИЧНИЙ підрозділ одного з найбільших операторів українського зернового ринку ТОВ СП «Нібулон» запровадив послугу електронної реєстрації транспортних засобів на філії «Бессарабська» в Ізмаїлі.

Новація дає змогу підготувати візит та вивантаження на філії «Бессарабська» з максимальною точністю. При цьому враховуються як потреби водіїв, що прямують до філії, так і диспетчерів підрозділу, пояснюють у компанії. Водії завдяки цьому сервісу можуть зареєструвати свою поїздку, відстежити чергу в Бессарабському відділенні, дізнатися кількість поїздок, запланованих іншими водіями на сьогодні/завтра, та отримати перепустку на в’їзд до Ізмаїла.

У «Нібулоні» обіцяють, що диспетчери відділень оформлятимуть перепустки в автоматизованому режимі, що дозволить обмежити їх видачу й контролювати потік транспорту поблизу відділення та на дорогах загального користування. Крім того, сервіс допомагатиме компанії управляти експортними потоками по культурах і штучно обмежувати потік автотранспорту із зерном, не запланованим до перевалки у певний період часу.