Архів
Вівторок,
5 грудня 2023 року

№ 49 (20041)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Грудень
  Версія для друку          На головну
  • Добра вість

Шляхом вітчизняної переробки

Олександр
ВИНОГРАДІВСЬКИЙ.

Одеська область.

НА ОДЕЩИНІ у короткий термін, а саме за чотири місяці збудовано новий завод, на якому здійснюється кондитерська переробка фундука.

За інформацією засновника підприємства Максима Шейка, будівництво обійшлось у понад 700 тис. євро, зокрема більш ніж 400 тис. пішло на придбання необхідного обладнання. Частку вкладень — майже 207 тис. євро (8 млн грн) перекрили кошти державного гранту за програмою «єРобота».

Завод зводився в умовах війни прискореними темпами; після того як отримали італійське обладнання, змонтували пакувальну лінію українського виробництва. Відтак підприємство здійснює переробку аграрної сировини у продукцію, що відповідає сучасним споживчим стандартам як на вітчизняному ринку, так і на європейському.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Загроза для аграріїв
Читати
У плані — розпродаж держави
Читати
Нарешті евакуювали
Читати
Щоб не оббивати порогів
Читати
Розслідування завершено
Читати
Ворог убиває цивільних
Читати
Гіркі наслідки війни
Читати
Скарб повернувся додому
Читати
Вічна пам’ять легендарному українцю
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове